Yvon Jaspers deelt innige foto met knapste Boer Zoekt Vrouw-deelneemster van dit seizoen: Boerin Bernice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvon Jaspers poseert uitgebreid met de knapste deelneemster van het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw. Boerin Bernice verovert nu al iedereens harten.

Boer Zoekt Vrouw deelneemster Bernice steelt nu al de show

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw staalt bijna op de stoep en alle fans kunnen bijna niet langer wachten. Ieder jaar is het weer erg spannend hoe de boeren en boerinnen zijn en natuurlijk alle bijzondere deelnemers. Soms zijn de boerinnen degene die de steel stelen of soms de vrouwen die schrijven voor de boeren die zo graag verliefd willen worden. Uiteindelijk is het doel van het programma natuurlijk dat een boer of boerin hun ware vindt die niks liever wil dan intrekken op de boerderij. Dit seizoen is deze stap om samen te gaan wonen wel iets lastiger, want de boeren en boerinnen zitten verspreid over heel Europa. Dat betekent dat Yvon Jaspers weer eens heel wat gaat afreizen met haar crew om alle deelnemers en boeren te begeleiden in hun zoektocht naar de liefde. Waarschijnlijk wordt het seizoen gegarandeerd een groot succes. Zo heeft de redactie van Boer Zoekt Vrouw het slim aangepakt. Ze hebben gekozen voor een jonge knappe boerin  als pronkstuk van het programma. De knappe Bernice heeft de mannen achter zich aan lopen en kan vermoedelijk uit honderden kiezen. Met zo’n leuke dame als Bernice schieten de kijkcijfers natuurlijk omhoog.

Yvon Jaspers omhelst BZV Boerin Bernice heel innig

Het ziet er naar uit dat niemand minder dan Yvon Jasper ook zo haar favoriete heeft van het nieuwste seizoen Boer Zoekt Vrouw. Zo is op onderstaande foto te zien dat blondine Yvon Jasper boerin Bernice wel heel innig omhelst. Wellicht zijn de twee heel close geworden tijdens de opnames. Het is natuurlijk ook altijd erg fijn dat Yvon er is voor de boeren en boerinnen om hen te ondersteunen. Voor de boerderij van Bernice is Yvon Jaspers afgereisd naar Zweden toe. Hier heeft Bernice samen met haar ouders en broer een melkveebedrijf. Het is duidelijk dat Bernice veel passie heeft om boerin te zijn en haar hele leven draait om de boerderij. Nu hoopt ze een man te vinden die deze passie met haar wil delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek deelt eindelijk eerste privé-beelden met nieuwe vriend

Boer Zoekt Vrouw favoriet Bernice straalt op plaatje

Nu het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw bijna begint is het tijd om de knappe jonge Bernice eens wat beter te leren kennen. Zo is de brunette nog maar drieëntwintig jaar en ze woont dus in Zweden met haar melkveebedrijf. Bernice geeft heel veel om haar paarden en vroeger wou ze heel graag mee doen aan de Olympische spelen. Verder zoekt Bernice wel iemand die de lifestyle van een boerin kan waarderen en iemand die het liefst ook wil meehelpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.