Video: Moeizaam flirtende Boerin Bernice probeert haar mannen tijdens eerste BZV-date te verleiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Bernice mag dan wellicht de schattigste deelneemster van Boer Zoekt Vrouw zijn, deze stomende activiteiten bewijzen dat ze het ook flink heet kan maken! 

Onderhand zal menig kijker zwijmelen over boerin Bernice Jellema. En hoe kan het ook anders? De 23-jarige schoonheid verleidt moeiteloos al haar fans tijdens Boer Zoekt Vrouw met haar charmante glimlach en glinsterende ogen. Maar als je dacht dat de beeldschone blondine alleen schattig was, wacht maar totdat je deze stomende beelden ziet. Bernice is namelijk op eerste date met haar mannen en maakt er meteen een hete sessie van. En haar loeistrakke broekje helpt daar zeker bij!

Boer Zoekt Vrouw-fans lyrisch over loeistrak broekje van Boerin Bernice

Al zal niemand er van opkijken dat Bernice Jellema al haar dates moeiteloos weet te verleiden. De lieftallige blondine is natuurlijk een plaatje om naar te kijken! Maar niet alleen haar beeldige verschijning doet menig mannenhart sneller kloppen. Dat is na het zien van deze stomende teaser meteen wel duidelijk! Bernice is namelijk begonnen aan het dating avontuur van Boer Zoekt Vrouw en maakt er meteen een pittige sessie van. De koppels gingen namelijk samen klimmen! En als iets motivatie voor de heren was om hun beste beentje voor te zetten was het Bernice haar loeistrakke pakje wel. Want als je daar niet razendsnel achteraan wil klauteren weten wij het ook niet meer. Bernice schittert namelijk in een broekje wat wel héél weinig aan de verbeelding overlaat. Je wil natuurlijk nog wat met je beste assets pronken zo in het begin, maar dit lekkere broekje is wel heel !

Deelnemers Boer Zoekt Vrouw kijken ogen uit op niets verhullende outfit van boerin Bernice

Al hoor je natuurlijk niemand klagen over Bernice haar loeistrakke outfit. Zowel de kijker van Boer Zoekt Vrouw als haar uitgekozen mannen zijn er namelijk alleen maar dolblij mee! Wat een cadeautje is dit dan! Wij kunnen in ieder geval amper wegkijken van de 23-jarige schoonheid. En de heren hebben er zelf ook wat moeite mee, vertellen ze openlijk. Al is dat maar goed ook, want de camera had ze haarfijn in de gaten. Al snappen wij het volkomen. Want zeker in de uitgerekte poses waar Bernice zich al snel bevindt doet het heerlijke broekje wonderen voor haar gespierde billen. Daar wil je natuurlijk ook niet van wegkijken! “Ja, dat geeft wel weer wat kriebels”, vertelt deelnemer Ype Jacobs met grote glimlach en blozende wangetjes. Ook Yorick had weinig ook voor het parcours. “Dat klimmen kon me gestolen worden”, lacht hij. Logisch ook: hij mocht achter Bernice aan klauteren en zal zijn ogen uitgekeken hebben!

Boerin Bernice maakt zich zorgen om flirten tijdens stomende klimsessie

Maar Bernice zelf zal ook met kloppend hart rondgelopen hebben! Zo vertelt ze aan de camera zich toch echt wel wat zorgen te maken over hoe ze moet flirten. “Hoe moet ik in hemelsnaam gaan flirten met die jongens?”, vraagt ze zich af. Nou, wij durven te garanderen dat dat helemaal goed gaat komen. In de heerlijke beelden lijkt Bernice in ieder geval een natuurtalent! Zo trekt de blonde schoonheid moeiteloos alle ogen naar zich toe en heeft zowel kijker als klimpartner nog net geen hartjes in hun ogen. “Ontwapenend!”, noemen kijkers de beeldschone boerin op X, voorheen Twitter. Boer Zoekt Vrouw heeft weer een nieuwe stomende boerin erbij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...