Bekijk hier de trailer en poster voor Marvels brute Kong-Fu actiefilm Shang-Chi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marvel heeft een nieuwe poster en trailer gedeeld voor de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De film lijkt een ode te zijn aan oude kungfu films en zit vol brute actiescenes, magie en mooie actrices.

Deze nieuwe film wordt Marvels eerste film met een Aziatisch hoofdpersonage en de eerste martial arts-film in de Marvel Cinematic Universe. Natuurlijk zijn er veel goede martial artists in de marvel films en series, helemaal als je de Netflix series meetelt. Van Black Widow tot Daredevil. Maar niemand is zo goed als Shang-Chi. Het personage wordt vaak omschreven als de Aziatische James Bond, dus de film belooft genieten te worden.

Lees ook: Spectaculaire nieuwe trailer Marvel-serie Loki
Wax On, Wax off

Shang-Chi is eigenlijk alles wat de Netflix Marvel serie Iron Fist had moeten zijn. Supervette, Oosterse invloeden, gevatte humor en de beste actiescenes die je maar kan bedenken. Shang-Chi is een martial artist, die door de terreurorganisatie The Ten Rings opgeleid werd tot huurmoordenaar, maar ontsnapt om een normaal leven te gaan leiden in San Francisco. Een soort evil version van The Karate Kid binnen Marvel. Kijk hieronder snel de trailer!

De James Bond van Marvel

In de stripboeken is Shang-Chi een geheim agent voor MI6. Jazeker, de organisatie waar 007 ook lid van is. Hij is ook wel een beetje de Aziatische James Bond. Hij is charmant, kan extreem goed vechten en beleeft de meest gestoorde avonturen. Geen Aston Martins en pistolen, maar Kongfu en blote vuisten. Dat belooft heel vet te worden!

De bondgirl van Shang-Chi

De teaser van Shang-Chi valt goed in de smaak. Niet alleen zijn de fans van Marvel erg te spreken over de acteur achter Shang-Chi, Simu Liu, maar ook over zijn tegenspeelster Awkwafina. Deze dame kan je kennen van Crazy Rich Asians. Ze speelt in de film de Partner van Shang-Chi. Ze is daarmee een beetje de Bondgirl van de film.
Will the real Mandarin please stand up?

De schurk uit de film is niemand minder dan The Mandarin, een terrorist die beschikt over tien ringen van een buitenaardse draak, want dit soort dingen gebeuren in de stripboeken, die ook nog eens de vader van Shang-Chi blijkt te zijn. Ho eens even, The Mandarin bestond toch al? Als je denkt aan de vijand in Iron Man 3, dat was niet de echte Mandarin, maar een acteur die net deed alsof. Wel hebben ze de echte vijand in die film een paar draken tatoeages gegeven en vuur laten spuwen, om nog een beetje in de buurt te komen van het originele verhaal.

In Shang-Chi zit dus de echte Mandarin die vast niet blij is dat zijn naam zo groots misbruikt is al die jaren. Shang-Chi zal zijn vader moeten bevechten om hem te kunnen stoppen. Daarmee heeft de film een heerlijk cliché plot, maar wel eentje die heel goed werkt in de meeste Aziatische films. Tel daar nog eens een enorme portie actie bij op en Shang-Chi belooft de grote hit van het jaar te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!