Anti-Greta gaat voor een hete zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je leest het goed, er is een ware Antichrist opgestaan in de strijd tegen de klimaatgekkies. Deze Anti-Greta, genaamd Naomi Seibt, wil graag in discussie met de Zweedse Greta Thunberg. En dat gaan een stel verhitte discussies worden, als je het ons vraagt!

Naomi is een 19-jarige liberaal uit Duitsland. Ze deelt haar inzichten op het moment vooral nog op Youtube en Twitter, maar haar populariteit stijgt harder dan de zeespiegel! Het zal niet lang duren voor ook Naomi voor in Brussel staat te speechen, of misschien gaat ze wel lekker mee met de bronstige boeren!

Oud zeer

Naomi heeft voor zo’n klein meisje een hele groot palet aan meningen. Zo is ze tegen feministen. Toch is ze vooral een ‘klimaat-ontkenner’, al heeft ze natuurlijk een mening over deze term. Haar argumentering is dat mensen een ‘ontkenner’ noemen negatief klinkt, en doet denken aan de Holocaust. Maar ook inhoudelijk vindt deze jongedame dat er een hoop mis is met (de mensen die zich uitspreken tegen) klimaatverandering.

Haar filmpjes worden kracht bijgezet met dramatische muziek en fraaie plaatjes, waarna Seibt zonder al te veel poespas vertelt waar ze voor staat. In ons beste Duits hebben we geprobeerd te volgen waar jonge Naomi nu eigenlijk van wakker ligt ’s nachts.

Geen Noord-, Zuid-, maar Tegenpool

Greta reist het liefst klimaat-neutraal en mensen over de hele wereld willen haar graag daarmee helpen. Het lijkt dus niet ondenkbaar dat Naomi dat toch ietsje anders gaat aanpakken. En eerlijk is eerlijk, het idee is briljant. In plaats van zo klimaatneutraal mogelijk, zal Seibt zo vervuilend mogelijk van A naar B reizen.

Elke dag in een dikke sportwagen naar school of werk, in het weekend met een privéhelikopter op bezoek en dagelijks d’r haar föhnen met een bladblazer. Geen streek is Naomi te gek. Ook de uiteindelijke confrontatie met Greta zal niet gek genoeg kunnen. Na elk argument vuurwerk, of een dikke lichtshow: politiek was nog nooit zo spectaculair. En moeder aarde? Tja..

via GIPHY

Hard to Greta

Het toeval wil namelijk dat onze Naomi niet alleen vies is van klimaatverandering, maar ook van mannen. Wellicht speelt ze vast een beetje hard to get, ware het niet dat haar Zweedse tegenpool nog minderjarig is. Wij wachten rustig af wat de toekomst ons gaat brengen. Of het nou warmer wordt of niet. Wanneer beide dames samen een beschuitje gaan eten, zal het er ongetwijfeld heet aan toe gaan.

Meer tegenpolen van Naomi-Greta

‘Topondernemer’ op zoek naar volgende rioolbaantje

Wie wint Holland’s Next Top Model 2019?

Sausage fest(ival)seizoen krijgt vorm

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.