Bronstige Boeren zijn wéér boos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Strooien met stro en kak

De boeren zijn natuurlijk niet gewend om zoveel steen en asfalt om zich heen te hebben. Dus voordat ze vandaag hun beklag gingen doen wilde de boertjes eerst een beetje een huiselijk sfeertje creëren. Ze bestrooide de Grote Markt voor het Provinciehuis in Groningen daarom met stro. Dat is nog redelijk netjes, want in Frankrijk hebben de boeren letterlijk en figuurlijk schijt. Daar leggen ze geen tapijtje van stro, daar ze met vloeibare kak op de gebouwen van de politieke elite. Die Franse zijn wat betreft hun gier zeker niet gierig. Laten we hopen dat onze bronstige boeren hier niet door geïnspireerd worden. Alhoewel, het zou natuurlijk wel voor een spektakel zorgen.

https://twitter.com/woutschaap/status/1183673044709138432

Bronstige boeren vs. Provincies

Landbouworganisatie LTO heeft vandaag zo’n 14.000 leden opgeroepen om te gaan protesteren bij verschillende provinciehuizen door het land. Dat heeft LTO gedaan omdat de provincies zogenaamd ‘achterdeurpolitiek’ zouden hebben bedreven. De boeren voelen zich genaaid en niet serieus genomen omdat er niet naar hen is geluisterd. Vrijdag protesteerde de boze boertjes daarom al bij de provinciehuizen van Friesland en Noord-Brabant. In Friesland zijn ze gezwicht en hebben de boertjes het voor elkaar gemelkt om de provincie de stikstofmaatregelen te laten schrappen. Limburg is morgen aan de beurt. Vandaag staan er acht provincies op de planning. Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland zijn het slachtoffer. Bij elk provinciehuis hebben honderden bronstige boeren zich verzameld en is om half 1 de petitie aan de provincies overhandigd. De onderhandelingen zullen worden gestart. Hopelijk worden de boertjes dit keer iets serieuzer genomen voordat ze straks nóg bronstiger het land doortrekken en net als de Franse boeren met gier gaan .

Zonder boeren geen….

Wat er ook uit de onderhandelingen gaat komen, we moeten natuurlijk rekening houden met de mogelijkheid dat er in de toekomst minder boeren zullen zijn. En minder boeren betekent minder boerinnen. Dat zou een serieus gemis zijn, want boerinnen weten weten goed hoe ze met hun handjes moeten werken. Deze dames zijn héél goed in melken. En niet alleen koeien…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...