Bronstige Boeren zijn wéér boos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Strooien met stro en kak

De boeren zijn natuurlijk niet gewend om zoveel steen en asfalt om zich heen te hebben. Dus voordat ze vandaag hun beklag gingen doen wilde de boertjes eerst een beetje een huiselijk sfeertje creëren. Ze bestrooide de Grote Markt voor het Provinciehuis in Groningen daarom met stro. Dat is nog redelijk netjes, want in Frankrijk hebben de boeren letterlijk en figuurlijk schijt. Daar leggen ze geen tapijtje van stro, daar s*****n ze met vloeibare kak op de gebouwen van de politieke elite. Die Franse zijn wat betreft hun gier zeker niet gierig. Laten we hopen dat onze bronstige boeren hier niet door geïnspireerd worden. Alhoewel, het zou natuurlijk wel voor een spektakel zorgen.

https://twitter.com/woutschaap/status/1183673044709138432

Bronstige boeren vs. Provincies

Landbouworganisatie LTO heeft vandaag zo’n 14.000 leden opgeroepen om te gaan protesteren bij verschillende provinciehuizen door het land. Dat heeft LTO gedaan omdat de provincies zogenaamd ‘achterdeurpolitiek’ zouden hebben bedreven. De boeren voelen zich genaaid en niet serieus genomen omdat er niet naar hen is geluisterd. Vrijdag protesteerde de boze boertjes daarom al bij de provinciehuizen van Friesland en Noord-Brabant. In Friesland zijn ze gezwicht en hebben de boertjes het voor elkaar gemelkt om de provincie de stikstofmaatregelen te laten schrappen. Limburg is morgen aan de beurt. Vandaag staan er acht provincies op de planning. Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland zijn het slachtoffer. Bij elk provinciehuis hebben honderden bronstige boeren zich verzameld en is om half 1 de petitie aan de provincies overhandigd. De onderhandelingen zullen worden gestart. Hopelijk worden de boertjes dit keer iets serieuzer genomen voordat ze straks nóg bronstiger het land doortrekken en net als de Franse boeren met gier gaan s*****n.

Zonder boeren geen….

Wat er ook uit de onderhandelingen gaat komen, we moeten natuurlijk rekening houden met de mogelijkheid dat er in de toekomst minder boeren zullen zijn. En minder boeren betekent minder boerinnen. Dat zou een serieus gemis zijn, want boerinnen weten weten goed hoe ze met hun handjes moeten werken. Deze dames zijn héél goed in melken. En niet alleen koeien…

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten