Anouk staat met Hanin in The Voice voor moeilijkste keuze ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk staat in de knockouts bij The Voice of Holland voor een dilemma. Haar groep talenten is zó goed, dat ze sowieso schokkende beslissingen moet nemen. Zelfs publiekslieveling Hanin Al Kadamani (18) moet voor haar finaleplek vrezen. Tenzij Anouk de regels breekt…

Terwijl andere coaches hun dream team al stiekem in hun hoofd samengesteld hebben, is het voor Anouk verschrikkelijk lastig om het grootste deel van haar talenten naar huis te moeten sturen tijdens de knockouts. Gaat ze voor de unieke stem van Dani, de excentrieke Bram? Ze neemt Inge toch wel mee naar de liveshows? Er zijn maar twee finaleplekken te vergeven. Zelfs publiekslieveling Hanin Al Kadamani uit Syrië moet voor haar plaats vrezen!

Lees ook: Gaat Hanin Al Kadamani (18) uit Syrië The Voice winnen?

Hanin zong ‘Let it Be’ in Arabisch

De Nederlandse kijker sloot Hanin Al Kadamani tijdens de eerste blind auditions van The Voice al in het hart. De beeldschone Syrische vluchteling, die pas 18 geworden was, betoverde de studio met haar Arabische versie van ‘Let it Be’. Niemand hield het droog: zelfs Anouk, die normaal de ijskoningin onder de coaches is, ontdooide van Hanins engelachtige stem. Toen de bescheiden Hanin ook nog eens voor Anouk koos was het sprookje compleet.

Voorkeursbehandeling in Battles

Ook toen de Battles aanbraken was Anouk nog niet uitgekeken op haar piepjonge ticket naar de eindoverwinning. Ondanks dat Hanin Al Kadamani één van de eersten was die aan bod kwam, beloofde Anouk haar direct een plek in de volgende ronde. Hoe kon ze ook anders, na weer een magische half-Arabische versie van Adeles ‘Hello’. De blonde zangeres hield haar woord: Hanin zat van begin tot eind veilig op haar ‘save-stoel’ achter de schermen. Maar of ze in de knockouts nog steeds op zo’n voorkeursbehandeling mag rekenen…

Hanin Al Kadamani in Knockouts The Voice

De vorige keer mochten Waylon en Ali B hun talentenpoel kortwieken. Deze week is het de beurt aan Anouk en Jan Smit. Van deze twee gaat Anouk het sowieso het lastigst krijgen. Haar team bevat eigenlijk al een handjevol potentiële winnaars, en dan hangen er bovendien ook nog een handjevol sterke outsiders bij. In de previews zie je al hoe moeilijk Anouk het heeft. Na een ijzersterk optreden van Hanin vraagt presentatrice Chantal Janzen aan coach Anouk: “Verdient ze een stoel?” Anouk komt op dat moment eigenlijk al stoelen tekort: “Ze verdient het zeker, maar er zijn maar twee stoelen.”

Anouk breekt de regels

Het wordt Anouk uiteindelijk zó heet onder de voeten, dat ze voorstelt om de regels een beetje te breken dit jaar. “Kunnen we niet gewoon een uitzondering maken? Dat ik er één extra meeneem?” Vooral bij Ali B gaat dit er echt niet in. Anouk lachte de rapper uit toen hij in zijn team van drie deelnemers één act maakte. Zó ver wil Anouk met haar team niet gaan, maar een echte oplossing heeft ze niet. Dat er koppen gaan rollen is dus duidelijk. Laten we hopen dat die van Hanin netjes op haar plaats blijft tijdens de knockouts!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?