Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Na de eerste aflevering van The Voice of Holland heeft iedereen het over twee dingen: Anouk als tv-scherm en de 18-jarige Hanin uit Syrië! Beeld: RTL

Had iemand anders na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland het gevoel dat we de winnaar van dit jaar al gespot hebben? De kans is klein dat verdere deelnemers een mooier verhaal of stemgeluid hebben dan Hanin Kadamani uit Syrië. Bovendien is de inmiddels 18-jarige zangeres geen straf om naar te kijken!

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

Hanin Kadamani in The Voice of Holland

Je kon het al een klein beetje aanvoelen: Hanin (18) uit Syrië kreeg een flinke ‘backstory’ van de Voice-producenten. Dan weet je dat er een goed optreden aan zit te komen. Ondanks dit duidelijke signaal wist Hanin Kadamani, die na drie jaar in Nederland de taal al beter spreekt dan Ali B. (zijn woorden, niet de onze!), de kijkers en jury alsnog te overvallen met haar versie van Let it be. Waylon pinkte zelfs een traantje weg. Of was hij gewoon verdrietig dat Hanin niet voor hem koos, maar voor Anouk, die dit seizoen als een soort hologram-in-stoel aanwezig vanwege het coronavirus en haar astma?

Hanin deed ook mee aan All Together Now

Hanin… Hanin… waar hebben we die eerder gezien?! De jonge zangeres deed vorig jaar ook mee aan spel/zangshow All Together Now! Ook daar gooide ze hoge ogen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door H a n i n K a d a m a n i (@hanunikad)

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten