Vermaak TV / Series Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

-

Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Na de eerste aflevering van The Voice of Holland heeft iedereen het over twee dingen: Anouk als tv-scherm en de 18-jarige Hanin uit Syrië! Beeld: RTL

Had iemand anders na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland het gevoel dat we de winnaar van dit jaar al gespot hebben? De kans is klein dat verdere deelnemers een mooier verhaal of stemgeluid hebben dan Hanin Kadamani uit Syrië. Bovendien is de inmiddels 18-jarige zangeres geen straf om naar te kijken!

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

Hanin Kadamani in The Voice of Holland

Je kon het al een klein beetje aanvoelen: Hanin (18) uit Syrië kreeg een flinke ‘backstory’ van de Voice-producenten. Dan weet je dat er een goed optreden aan zit te komen. Ondanks dit duidelijke signaal wist Hanin Kadamani, die na drie jaar in Nederland de taal al beter spreekt dan Ali B. (zijn woorden, niet de onze!), de kijkers en jury alsnog te overvallen met haar versie van Let it be. Waylon pinkte zelfs een traantje weg. Of was hij gewoon verdrietig dat Hanin niet voor hem koos, maar voor Anouk, die dit seizoen als een soort hologram-in-stoel aanwezig vanwege het coronavirus en haar astma?

Hanin deed ook mee aan All Together Now

Hanin… Hanin… waar hebben we die eerder gezien?! De jonge zangeres deed vorig jaar ook mee aan spel/zangshow All Together Now! Ook daar gooide ze hoge ogen:

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten