Allereerste beelden van nieuw seizoen Wie Is De Mol? roepen veel vragen op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een nieuwe video teaser van Wie Is De Mol? is uitgekomen en ze maken het dit jaar wel erg spannend. Zweverige beelden roepen veel vragen op…

Het is weer spannend bij WIDM

Ieder jaar is het weer veel te lang wachten voor de trouwe Wie Is De Mol? fans tot het nieuwe seizoen. De fans noemen zichzelf ook wel ‘molloten’ doordat ze ieder jaar weer de deelnemers op de voet volgen om erachter te komen wie nou de mol is. Doordat het programma een echte verrader in het midden heeft, is het elk jaar weer super spannend om erachter te komen wie dat is. Vaak is het bijna onmogelijk tot het aller einde om erachter te komen.

Nieuwe mysterieuze beelden Wie Is De Mol? zorgen voor vragen

Nu komt het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? er weer aan, want normaliter is dit op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar. Een leuke en spannende manier om het nieuwe jaar in te gaan dus. Er is nog vrij weinig bekend van het nieuwe seizoen van de AVROTROS serie. Gelukkig is er na lange stilte op het Instagram account van WIDM eindelijk weer actie. Zo is er een hele spannende teaser video geplaatst die gaat over het nieuwste seizoen. De video is behoorlijk shockerend want er gebeurd van alles, maar niet perse op de manier die we zijn gewend. Dat het programma spannend is, is altijd wel duidelijk, maar er zit nu een mysterieus tintje aan de korte video. Zo is de video slechts dertig seconden, maar er vallen wel al een aantal dingen op.

Spirituele gebeurtenissen tijdens nieuwe seizoen WIDM

In de nieuwste video die Wie Is De Mol? heeft geplaatst is te zien dat de kandidaten van dit jaar af zullen reizen naar Mexico om de strijd aan te gaan. Er komen beelden voorbij van de regio Yucatan, dus het kan goed dat het in dat gedeelte van het land is opgenomen. Ook zijn de korte fragmenten te zien in een glazen bol van een soort waarzegster. Dit zet gelijk al een beetje de toon over wat voor thema het seizoen wellicht gaat hebben. Ook komen er namelijk meerdere keren tarotkaarten naar voren in de video. De waarzegster zegt in het begin van de video; ”Do you want to know the future? en op het einde ”Now you know”. Dit thema komt ook terug op de website van Wie Is De Mol?. Verder lijken er zoals altijd veel culturele momenten te komen, dus het wordt vast weer een erg spannend nieuw seizoen. Als afsluiter van de video komt er te staan dat er heel snel meer informatie komt. Bekijk de video hier. 

Foto van kandidaten Wie Is De Mol? gelekt

Uiteraard zijn de echte Wie Is De Mol?-fans alweer flink aan het speculeren over de deelnemers van het nieuwe seizoen. Zo wordt op het forum een foto gedeeld door ene Sammol van een theater in Mexico met de achterkant van presentator Rick van de Westelaken. Er zitten een aantal vermoedelijke deelnemers op stoelen op het podium, maar hun gezichten zijn verborgen. Er gaan wilde vermoedens uit over wie dit zouden kunnen zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.