5x een spannende foto uit 2021 van Boerin Annemiek Koekoek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek is een van de meest spannende dame van Nederland. Van al haar spannende foto’s zijn dit de meest spannende. 

Annemiek Koekoek is ontzettend gewild vanwege haar deelname aan Boer Zoekt VrouwZe weet dat al haar volgers zitten te wachten op spannende foto’s van haar en aan dat verzoek wil de beste Annemiek wel voldoen. Het hele jaar lang heeft zij ontzettend leuke foto’s van zichzelf geüpload. En die foto’s zijn verschrikkelijk leuk om naar te kijken. Een selectie maken uit al die foto’s is natuurlijk ontzettend lastig. Maar toch is hier dan de lijst met de vijf mooiste foto’s van Annemiek van het afgelopen jaar.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek draagt opvallend weinig onder rode overall

Annemiek deed mee aan Expeditie Robinson

Een van de spannendste momenten voor Annemiek was natuurlijk haar deelname aan Expeditie RobinsonHoewel ze niet het programma won, was het wel een extreem mooie ervaring voor de charmante boerin. En ze hield er ook deze hartstikke leuke foto aan over.

Boerin Annemiek maakt prachtige hooibaal foto

Toen het weer nog wat warmer was, besloot Annemiek even op een hooibaal te klimmen om een erg zwoele foto te maken. Met een intrigerende blik kijkt ze neer op de camera. In haar strakke hemdje ziet Annemiek er ontzettend goed uit. De warme zomer werd van deze warme foto nog een stukje heter.

Annemiek ontvangt mooie bloemen op verjaardag foto

Toen Annemiek jarig was, kreeg ze een prachtige bos bloemen om te vieren dat weer een jaartje ouder was geworden. In een leuk pakje vierde Annemiek haar verjaardag op een fantastische foto. De bos bloemen was bijna net zo leuk om te zien als Annemiek zelf, maar natuurlijk net niet helemaal. Annemiek is natuurlijk het meest vrolijke op de foto.

Annemiek toont foto van nieuwe liefde

Annemiek heeft het afgelopen jaar een nieuwe liefde gevonden. Haar nieuwe vriendje is een hartstikke leuk lammetje. En daar staart ze hartstikke verliefd naar. Van haar nieuwe vriendje moest ze wel een leuke foto nemen. En daar staat Annemiek ook wel mals op. Het zorgt voor een intiem en zoet momentje.

De beste wensen van boerin Annemiek

Aan het einde van het jaar wil boerin Annemiek nog wel eventjes jou heel graag de beste wensen geven. En dat doet ze op een manier die Annemiek niet onbekend is. Namelijk een schattige foto maken met een lief diertje. Bijna net zo lief als Annemiek zelf. Deze feestdagen zorgt Annemiek voor een extra beetje spanning en sensatie in je leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...