Foto: Boerin Annemiek Koekoek draagt opvallend weinig onder rode overall

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek ken je misschien nog wel van het programma Boer Zoekt VrouwTegenwoordig draagt ze nog maar weinig onder haar overall. 

Annemiek Koekoek, die je misschien beter kent als boerin Annemiek, is na haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw alleen nog maar populairder geworden. Dat is ook niet zo gek. In het programma eindigde de knappe boerin uiteindelijk met niemand. Dat had tot gevolg dat iedereen weer geloofde dat hij een kans maakte met de fantastische boerin, waardoor ze haar populariteit weer zag stijgen. het helpt natuurlijk ook mee dat Annemiek niet vervelend is om naar te mogen kijken. Sterker nog, ze is een beeldschone verschijning. Zeker als ze zichzelf wat spannender kleed, wat ze nog wel eens wil doen. Bijvoorbeeld door verdacht weinig kleding onder haar overall aan te trekken.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt onverwachte comeback als model tijdens Expeditie Robinson
Annemiek wenst iedereen een mooi 2022 in een spannend pakje

Vlak voor de feestdagen plaatst Annemiek dit leuke berichtje waarin zij iedereen fijne feestdagen en een mooi 2022 toewenst. Als Annemiek vaker dit soort pakjes draagt in het nieuwe jaar, dan moet dat wel goedkomen. Want ongeacht hoe het nieuwe jaar gaat lopen, als je meer mag zien van Annemiek in dit soort outfits, dan is het sowieso een goed jaar. Onder haar rode overall heeft Annemiek niet zo heel veel aan. Dat maakt het alleen maar spannender natuurlijk. Annemiek doet er nog een kalfje bij op de foto voor de aaibaarheidsfactor, dat maakt dit plaatje namelijk helemaal af. Annemiek weet wel hoe ze iedereen de beste wensen kan geven.

Dit is niet de eerste spannende foto van boerin Annemiek

Je zou bijna vergeten dat Annemiek een modellenverleden heeft. Het is dan ook alweer een tijdje geleden dat zij met haar prachtige een van de pagina’s van de boerinnen kalender sierde. Dat was namelijk in 2019, al eventjes geleden dus. Ze zat daarbij ook bij de populairste modellen van alle tien de uitgegeven kalenders op dat moment. Annemiek is erg geliefd onder de boeren en liefhebbers van mooie boerinnen. De kalender verkocht dan ook als een malle. Maar naast de kalender waren er nog wel meer kiekjes de afgelopen jaren waar Annemiek op haar best op de foto stond. Bijvoorbeeld vorig jaar met haar verjaardag, waar ze ook al een spannend pakje voor had aangetrokken. Spannende foto’s zijn Annemiek dus niet onbekend.
Is Annemiek de mooiste boerin?

Hoewel niet van alle boerinnen van Nederland foto’s te vinden zijn, mag je wel stellen dat Annemiek in de absolute top hoort van mooie boerinnen. Sterker nog, als je alle boerinnen van het land op een rij zou zetten van knap naar minder knap, dan is de kans aanwezig dat Annemiek helemaal vooraan komt te staan. Niet alleen heeft zij een prachtig uiterlijk, maar ze durft daar ook voor uit te komen met de meest spannende en ondeugende pakjes en is niet bang voor de camera. Annemiek is dus duidelijk de mooiste boerin van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...