Het mysterie van RTL-verslaggeefster Robin van Hijfte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Robin van Hijfte is een verslaggever bij RTL nieuws. Maar de knappe dame is ook een beetje mysterieus…

Robin van Hijfte en haar werk bij RTL

Robin van Hijfte werkt als verslaggeefster bij RTL. Vooral tijdens de verkiezingen was ze erg veel te zien op tv. Ze trok voor het programma Jinek het land door om de mening te vragen van de kiezers. Maar ook daarna bleef ze in beeld. Als je naar RTL Nieuws kijkt kan het zo maar zijn dat deze schoonheid voorbij komt!

Robin van Hijfte

Robin van Hijfte en haar Instagram

Robin deelt niet veel over haar privé leven. Op haar twitter account gaan vrijwel alle tweets over het nieuws. Er zijn daar vaak updates te lezen over rechtszaken waarbij ze aanwezig is. Ze is dan ook erg goed in haar werk, maar hierdoor weten we helaas niet veel over haar privé leven. Ook op Instagram is ze te vinden, maar helaas is haar account ook daar niet openbaar. Dat is erg jammer want naar foto’s van Robin kijken is zeker geen straf!

Robin van Hijfte heeft een vriend?

Robin is dus erg mysterieus over haar privéleven. Veel dingen zijn dan ook een groot raadsel. Er is niks bekend over een eventuele relatie van Robin van Hijfte. Zelfs haar leeftijd is een groot raadsel! Naar mate ze meer in beeld komt bij RTL nieuws en Jinek zullen we hoe dan ook meer over haar te weten gaan komen. Redenen genoeg om te blijven kijken dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.