ZIEN: De Songfestival-outfit van Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het zou bij het Songfestival om de muziek moeten gaan, maar outfits zijn eigenlijk nét zo vaak onderwerp van gesprek tijdens het internationale liedjesfestijn. Zo vraagt iedereen zich nu al af: hoe gaat Chantal Janzen voor de dag komen als het Songfestival in mei eindelijk van start gaat. In een zesdelige YouTube-serie wordt Chantal Janzen, samen met de rest van de Songfestival-organisatie met een camera gevolgd. Deze week krijgen we een sneak peek in de garderobe van de presentators. Zo zien we Chantal misschien wel een van dé jurken passen waarin ze in Ahoy op het podium gaat verschijnen…

Lees ook: Chantal Janzen deelt foto van opvallende paasoutfit

Chantal en haar vier jurken

In totaal zal Chantal Janzen vier keer van outfit veranderen tijdens het Songfestival: ze heeft een aparte jurk voor de eerste halve finale, de tweede halve finale, de finale en tijdens het stemmen. “Dat is heel gaaf”, reageert Janzen. “Ik had het al leuk gevonden om er één te hebben.”

Publiek toch welkom bij Eurovisie Songfestival

Begin april is bekend geworden dat het kabinet heeft besloten om onder het Fieldlab framework tóch publiek toe te staan bij alle 9 shows (live shows en generale repetities) van het Eurovisie Songfestival 2021. In de komende weken komt er meer duidelijkheid over de wijze waarop publiek kan worden ontvangen en hoe de kaartverkoop zal plaatsvinden. Voor de minder fanatieke fans: Chantal is van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei ook ‘gewoon’ op tv te bewonderen als presentatrice van het Eurovisie Songfestival. Janzen ziet er altijd al uit om door een ringetje te halen, maar zal voor dit evenement natuurlijk nóg meer willen stralen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.