Chantal Janzen deelt foto van opvallende paasoutfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hebben jullie pasen overleefd? Geen zorgen dat het voorbij is, want we kunnen nog wel na genieten van deze foto van Chantal Janzen. 

Chantal Janzen deelt opvallende foto

Nog aan het bijkomen van het paasweekend? Wij wel namelijk. Het was dit weekend natuurlijk Pasen en ook BN’ers genoten van het weekend. Chantal Janzen heeft ook een goede Pasen gehad als we haar Instagramfoto mogen geloven althans. De presentatrice ging er volledig voor tijdens Pasen en trok zelfs een heuse paasoutfit aan. Ze plaatste op Tweede Paasdag een opvallende foto op Instagram, waarop Chantal Janzen te zien was met konijnenoren op haar hoofd. En we moeten toegeven, wij zijn fan van deze paashaas!

Lees meer: Onzekere Chantal Janzen zet ‘geheime wapen’ in

Chantal als paashaasje

De volgers van Chantal Janzen weten deze post wel te waarderen, zo bleek uit de reacties. ”Mooiste paashaas die er is” en ”Bloedknap Konijn” reageren haar (voornamelijk mannelijke) fans. Ze plaatst de foto, omdat Pasen een echte traditie is volgens haar. De caption luidt namelijk ‘Traditie’. Die traditie mag Chantal er zeker in houden wat ons betreft!

Bekijk hieronder de Instagrampost van Chantal Janzen.

Chantal Janzen is ‘puur natuur’

Dit is niet de eerste keer dat een foto van Chantal Janzen de aandacht van haar vele volgers trekt op Instagram. Laatst zette de blonde presentatrice ook al een foto van zich online die de gemoederen flink bezighield. Op de foto in kwestie was Chantal Janzen namelijk geheel ‘puur natuur’ te bewonderen. En ja, Chantal kon toch wel op veel lof van haar volgers rekenen. Zij vonden deze natuurlijke Chantal zeker wel een like waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...