Chantal Janzen deelt foto van opvallende paasoutfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hebben jullie pasen overleefd? Geen zorgen dat het voorbij is, want we kunnen nog wel na genieten van deze foto van Chantal Janzen. 

Chantal Janzen deelt opvallende foto

Nog aan het bijkomen van het paasweekend? Wij wel namelijk. Het was dit weekend natuurlijk Pasen en ook BN’ers genoten van het weekend. Chantal Janzen heeft ook een goede Pasen gehad als we haar Instagramfoto mogen geloven althans. De presentatrice ging er volledig voor tijdens Pasen en trok zelfs een heuse paasoutfit aan. Ze plaatste op Tweede Paasdag een opvallende foto op Instagram, waarop Chantal Janzen te zien was met konijnenoren op haar hoofd. En we moeten toegeven, wij zijn fan van deze paashaas!

Lees meer: Onzekere Chantal Janzen zet ‘geheime wapen’ in

Chantal als paashaasje

De volgers van Chantal Janzen weten deze post wel te waarderen, zo bleek uit de reacties. ”Mooiste paashaas die er is” en ”Bloedknap Konijn” reageren haar (voornamelijk mannelijke) fans. Ze plaatst de foto, omdat Pasen een echte traditie is volgens haar. De caption luidt namelijk ‘Traditie’. Die traditie mag Chantal er zeker in houden wat ons betreft!

Bekijk hieronder de Instagrampost van Chantal Janzen.

Chantal Janzen is ‘puur natuur’

Dit is niet de eerste keer dat een foto van Chantal Janzen de aandacht van haar vele volgers trekt op Instagram. Laatst zette de blonde presentatrice ook al een foto van zich online die de gemoederen flink bezighield. Op de foto in kwestie was Chantal Janzen namelijk geheel ‘puur natuur’ te bewonderen. En ja, Chantal kon toch wel op veel lof van haar volgers rekenen. Zij vonden deze natuurlijke Chantal zeker wel een like waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?