Chantal Janzen deelt foto van opvallende paasoutfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hebben jullie pasen overleefd? Geen zorgen dat het voorbij is, want we kunnen nog wel na genieten van deze foto van Chantal Janzen. 

Chantal Janzen deelt opvallende foto

Nog aan het bijkomen van het paasweekend? Wij wel namelijk. Het was dit weekend natuurlijk Pasen en ook BN’ers genoten van het weekend. Chantal Janzen heeft ook een goede Pasen gehad als we haar Instagramfoto mogen geloven althans. De presentatrice ging er volledig voor tijdens Pasen en trok zelfs een heuse paasoutfit aan. Ze plaatste op Tweede Paasdag een opvallende foto op Instagram, waarop Chantal Janzen te zien was met konijnenoren op haar hoofd. En we moeten toegeven, wij zijn fan van deze paashaas!

Lees meer: Onzekere Chantal Janzen zet ‘geheime wapen’ in

Chantal als paashaasje

De volgers van Chantal Janzen weten deze post wel te waarderen, zo bleek uit de reacties. ”Mooiste paashaas die er is” en ”Bloedknap Konijn” reageren haar (voornamelijk mannelijke) fans. Ze plaatst de foto, omdat Pasen een echte traditie is volgens haar. De caption luidt namelijk ‘Traditie’. Die traditie mag Chantal er zeker in houden wat ons betreft!

Bekijk hieronder de Instagrampost van Chantal Janzen.

Chantal Janzen is ‘puur natuur’

Dit is niet de eerste keer dat een foto van Chantal Janzen de aandacht van haar vele volgers trekt op Instagram. Laatst zette de blonde presentatrice ook al een foto van zich online die de gemoederen flink bezighield. Op de foto in kwestie was Chantal Janzen namelijk geheel ‘puur natuur’ te bewonderen. En ja, Chantal kon toch wel op veel lof van haar volgers rekenen. Zij vonden deze natuurlijke Chantal zeker wel een like waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.