Yolanthe Cabau maakt een hoop goed in Netflix-film ‘Just Say Yes’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Yolanthe Cabau is voor eventjes weer terug op Nederlandse bodem. Het is alweer een tijdje geleden dat we Yolanthe hebben mogen bewonderen op het grote scherm. Vanaf vandaag is het dan eindelijk weer zover! De half Spaanse actrice speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-film ‘Just Say Yes’.

Als je écht niet anders kan

Bioscoopcijfers bevestigen elk jaar maar weer: Nederland houdt van romcoms. Nu de bioscopen dicht zijn blijft er echter weinig over van Just Say Yes. De recensies zijn vernietigend: “Het rommelige verhaal zit vol met nare personages en kinderachtige humor”. Mocht je dus in de situatie komen dat je vriendin erop staat dat je deze film met haar kijkt ‘win’ je toch een klein beetje, want Yolanthe. Veel succes!

In Just Say Yes speelt Yolanthe eens ‘n ander type dan ze gewend is. Geen beeldschone  verleidster, maar een beeldschone kluns. Yo zelf zegt in ieder geval genoten te hebben om deze andere kant van zichzelf te laten zien.

Lees ook ZIEN: Yolanthe Cabau zorgt bij BEAU voor verbazing met foto’s op Instagram

Spaanse maffiabazin

Cabau volgt momenteel een acteeropleiding in haar woonplaats Los Angeles. Heeft ze die wel nodig na een acteer carrière die al zeventien jaar duurt? “Als actrice ben je nooit uitgeleerd en ik blijf me graag ontwikkelen”, legt ze uit. De actrice ziet zichzelf ook nog wel eens als maffiabazin verschijnen in een film, ze zou er zelfs Spaans in kunnen spreken. Wij kunnen niet wachten op een Nederlandse Queen of the South met Yolanthe in de hoofdrol.

De cast van Just Say Yes

Naast de beeldschone Yolanthe spelen ook de actrices Pip Pellens, Noortje Herlaar, Kim-Lian van der Meij, Nienke Plas en zelfs Patricia Paay in de nieuwe Nederlandse Netflix-film. Voor het vrouwelijk schoon kijken is dus een optie! Eigenlijk zou de film in première gaan in de Nederlandse bioscopen, maar vanwege corona komt ie nu direct naar Netflix.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.