Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Sylvana IJsselmuiden en Lieke Martens

Sociale Schoonheden met o.a. Sylvana IJsselmuiden en Lieke Martens

-

Sociale Schoonheden met o.a. Sylvana IJsselmuiden en Lieke Martens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We kunnen er natuurlijk niet omheen: gisteren maakte For Him Magazine de winnaars van hun welbekende top 500 bekend. Zowel Sylvana IJsselmuiden, Lieke Martens, Bibi Breijman en Mikky Kiemeney staan op deze lijst der mooisten. Wie er bovenaan stond? Drie keer raden. Toevallig kwamen al deze vrouwen ook op de socials voorbij…

Sylvana IJsselmuiden

Ja hoor, Sylvana IJsselmuiden is officieel de ‘mooiste vrouw’ volgens onze collega’s van For Him Magazine. Trouwe Sylvana-fans kunnen het blaadje nu in de winkel kopen. Voor een kleine teaser van de shoot kan je hieronder terecht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland) op

Bibi Breijman

Bibi Breijman heeft geen Italiaans bloed, maar is toch aan het pizzabakken geslagen! De keukenprinses deed dit compleet met koksmutsje. Stylish én lekker. Hopen we.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney heeft een boodschap aan alle haters. Die boodschap brengt ze over met de hulp van haar hippe oorbellen. Zou er aan het andere oor een ‘Love You’ hangen? Hoe dan ook, we moeten het niet persoonlijk opvatten volgens Mikky.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Lieke Martens

Lieke Martens heeft een nieuw gezinslid. Nee, ze is niet in verwachting van vriend Benjamin van Leer, maar ze heeft een nieuwe puppy. Deze wil ze zo vaak mogelijk aan iedereen laten zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk
Pip Pellens

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening