Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Abbey Hoes en Heleen van...

Sociale Schoonheden met o.a. Abbey Hoes en Heleen van Royen

-

Sociale Schoonheden met o.a. Abbey Hoes en Heleen van Royen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Wat spookten de vrouwelijke BN’ers de afgelopen 24 uur uit op de sociale media? Nou, Monica Geuze gooide een wijntje achterover, Abbey Hoes had een enerverende vrijdag, Bridget Maasland keek zwoel in de camera en Heleen van Royen blijkt erg handig met ballen.

Monica Geuze

Het was een goede week voor horeca-adorerend Nederland. Men kon tenslotte éindelijk weer terecht bij zijn of haar favoriete tentje. En dat zorgde voor een vloedgolf aan reserveringen. Één van die reserveringen was die van Monica Geuze, die het zo te zien aardig naar haar zin had.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Finallyyyyyy dinner again🥳🥰😛✅🤟🏻

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Abbey Hoes

Dat het weekend het favoriete weekdeel van menig Nederlander is, is wel algemeen bekend. Abbey Hoes is daar geen uitzondering op. Abbey luidde haar vrijdagavond dan ook in met een heerlijk vrijdagavondfeestje. Veel genodigden waren er overigens niet zo te zien. Gelukkig kan Abbey zich ook prima in haar eentje vermaken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who’s absolutely ready for a good fridaynight 🙋‍♀️🤤🍸

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes) op

Bridget Maasland

Sinds haar ‘breuk’ met André Hazes is het veel fans van Bridget Maasland opgevallen dat ze wat vaker een zwoele selfie deelt. Gisteren was het dan ook weer zover en gunde de RTL Boulevard presentatrice de camera weer eens een verleidelijke blik. Hoe dan ook: haar volgers zijn in ieder geval fan van deze ontwikkeling.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy weekend!💕

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Heleen van Royen

Tot slot is daar nog schrijfster Heleen van Royen. Dat ze wel een lekker romannetje weg kan schrijven en ons graag een beetje ‘uitdaagt’ wisten we. Waar we echter nog géén getuige van waren geweest, betreft haar handigheid met ballen. Maar, voor alles is een eerste keer. Vanaf vandaag weten we dan ook dat Heleen van Royen ook erg behendig is in het spelen van balspellen.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening