Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 30-7: Foto's van Emma Deckers, Britt Scholte...

Rondje Forum 30-7: Foto’s van Emma Deckers, Britt Scholte en Gaby Blaaser

-

Rondje Forum 30-7: Foto’s van Emma Deckers, Britt Scholte en Gaby Blaaser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De temperaturen lopen niet alleen buiten hoog op. Ook op het Mannenzakenforum gaat het er heet aan toe! Geen wonder dat Britt Scholte, Miljuschka Witzenhausen, Emma Deckers en Gaby Blaaser zich zo luchtig gekleed hebben!

Emma Deckers

Emma Deckers is sinds kort ook op nationale filmpremières te zien! De dochter van Richard Krajicek en Daphne Deckers had een rolletje gescoord in ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’, en plukt daar nu de vruchten van!

Britt Scholte

Het kwik tikt de 25 weer aan! Tijd voor een smakelijke reeks zwembadfoto’s! Britt Scholte geeft het startschot met deze zinderende kiekjes.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser blikte terug op haar Bachelorette-seizoen. Een traan, een lach, een zoen, bedgeheimen en gemene opmerkingen: het zat er allemaal in. Hoe dat eruit zag? Zo dus.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen volgt Britts voorbeeld, en post een foto van haar nieuwste badpak. Tijd voor een verfrissende duik!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Sylvie Meis
Lilian Marijnissen
Eva Jinek
Caroline de Bruijn
Miljuschka Witzenhausen

Laatste nieuws

Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto's van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic...

Horrorloting in Champions League voor Ajax?

De bekende balletjes zijn weer gevallen. Tegen wie neemt Ajax het op in de Champions League? Er werd vooraf gevreesd voor een horrorloting. Uiteindelijk heeft Ajax een mooie loting te pakken: ze treffen o.a. Liverpool...

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

Geef je mening