Rondje Forum 30-7: Foto’s van Emma Deckers, Britt Scholte en Gaby Blaaser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De temperaturen lopen niet alleen buiten hoog op. Ook op het Mannenzakenforum gaat het er heet aan toe! Geen wonder dat Britt Scholte, Miljuschka Witzenhausen, Emma Deckers en Gaby Blaaser zich zo luchtig gekleed hebben!

Emma Deckers

Emma Deckers is sinds kort ook op nationale filmpremières te zien! De dochter van Richard Krajicek en Daphne Deckers had een rolletje gescoord in ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’, en plukt daar nu de vruchten van!

Britt Scholte

Het kwik tikt de 25 weer aan! Tijd voor een smakelijke reeks zwembadfoto’s! Britt Scholte geeft het startschot met deze zinderende kiekjes.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser blikte terug op haar Bachelorette-seizoen. Een traan, een lach, een zoen, bedgeheimen en gemene opmerkingen: het zat er allemaal in. Hoe dat eruit zag? Zo dus.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen volgt Britts voorbeeld, en post een foto van haar nieuwste badpak. Tijd voor een verfrissende duik!

Artikel delen:

Laatste nieuws

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...

Geraldine Kemper laat nieuwe liefde zien in Rooijakkers Over De Vloer

Tijdens een intieme 'housewarming' bij Rooijakkers over de Vloer onthult Geraldine Kemper alweer van de markt te zijn. Wie is de gelukkige?

Gerelateerde berichten