Rondje Forum 26-7: Foto’s van Dionne Stax, Hélène Hendriks & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Benieuwd naar wat Dionne Stax, Helene Hendriks, Bridget Maasland en Romy Monteiro allemaal uitgespookt hebben? Loop even mee met ons Rondje Forum. Deze keer hebben we van alles wat: doe-het-selfies, modellenfoto’s en goudkleurige strandtafereeltjes…

Dionne Stax

Dionne Stax heeft het zwaar. De voormalig nieuwslezeres zou deze week eigenlijk de Nijmeegse Vierdaagse lopen. In plaats daarvan ‘loopt’ de blondine voor een camera. Ook erg leuk om te doen, maar toch denkt ze even aan al die niet-gelopen kilometers…

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks gaat voor goud op het Nederlandse strand. Qua outfit dan. Ons zand heeft toch altijd een beetje een grauwe gloed. Exotisch is anders. Hélène zorgt voor de broodnodige x-factor.

Bridget Maasland

Hoe ziet Bridget Maasland er uit vlak vóór een RTL Boulevard-uitzending? Nou, eigenlijk precies hetzelfde als tijdens de uitzending. Al kan je haar op deze foto van véél dichterbij bekijken. Iets intiemer dus.

Romy Monteiro

Romy Monteiro geeft je een inkijkje in haar kledingkast. Onderdeel van haar omkleedritueel: in schaars geklede toestand selfies maken voor de spiegel. Nice.

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten