Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 26-7: Foto's van Dionne Stax, Hélène Hendriks...

Rondje Forum 26-7: Foto’s van Dionne Stax, Hélène Hendriks & meer

-

Rondje Forum 26-7: Foto’s van Dionne Stax, Hélène Hendriks & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Benieuwd naar wat Dionne Stax, Helene Hendriks, Bridget Maasland en Romy Monteiro allemaal uitgespookt hebben? Loop even mee met ons Rondje Forum. Deze keer hebben we van alles wat: doe-het-selfies, modellenfoto’s en goudkleurige strandtafereeltjes…

Dionne Stax

Dionne Stax heeft het zwaar. De voormalig nieuwslezeres zou deze week eigenlijk de Nijmeegse Vierdaagse lopen. In plaats daarvan ‘loopt’ de blondine voor een camera. Ook erg leuk om te doen, maar toch denkt ze even aan al die niet-gelopen kilometers…

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks gaat voor goud op het Nederlandse strand. Qua outfit dan. Ons zand heeft toch altijd een beetje een grauwe gloed. Exotisch is anders. Hélène zorgt voor de broodnodige x-factor.

Bridget Maasland

Hoe ziet Bridget Maasland er uit vlak vóór een RTL Boulevard-uitzending? Nou, eigenlijk precies hetzelfde als tijdens de uitzending. Al kan je haar op deze foto van véél dichterbij bekijken. Iets intiemer dus.

Romy Monteiro

Romy Monteiro geeft je een inkijkje in haar kledingkast. Onderdeel van haar omkleedritueel: in schaars geklede toestand selfies maken voor de spiegel. Nice.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Dionne Stax
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem
Britt Scholte

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.

Geef je mening