Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 18-7: Foto's van Jutta Leerdam, Sonja Bakker...

Rondje Forum 18-7: Foto’s van Jutta Leerdam, Sonja Bakker en Katja Schuurman

-

Rondje Forum 18-7: Foto’s van Jutta Leerdam, Sonja Bakker en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Er staan weer een heleboel mooie nieuwe foto’s op ons forum! Jutta Leerdam is klaar voor het strand, Sonja Bakker is nog steeds topfit, Katja Schuurman knapt uit haar vel en Yvonne Coldeweijer is terras-proof. Check het zelf!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam moet als schaatsster vooral ‘winterfit’ zijn, maar de beeldschone blondine is wat ons betreft ook absoluut ‘zomerfit’ verklaard! Wat. Een. Wasbordje!

Sonja Bakker

Ken jij een vrouw die in ooit ge-Sonja Bakker‘t heeft? Da’s lang geleden! Hoe zou het nu met de afslankgoeroe zijn? En heeft ze zelf ook nog een Sonja Bakker-achtig figuurtje? In de nieuwste LINDA doet Sonja haar kleding uit!

 Katja Schuurman

Ook Katja Schuurman laat zich in LINDA van haar beste kant zien. De volledige fotoshoot, met daarin een mooie reeks weinig verhullende foto’s, staan op het Mannenzakenforum!

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is helemaal klaar voor het aankomende zomerweer. Zonnebrilletje op, luchtig shirtje en kort spijkerbroekje aan. Compleet terras-proof!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman
Nikki Herr

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening