Rondje Forum 15-7: Foto’s van Marieke Elsinga, Gaby Blaaser en Jennifer Hoffman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ben je toe aan een verse vracht aan nieuwe overheerlijke foto’s van je favoriete bekende Nederlandse vrouwen? Mannenzaken levert! Het afgelopen etmaal zijn er nieuwe beelden van Marieke Elsinga, Gaby Blaaser, Jennifer Hoffman en Anouk Hoogendijk op ons forum gezet. Neem snel een kijkje!

Marieke Elsinga

marieke Elsinga geniet in haar badpak van een welverdiend momentje aan het zwembad. Zou de presentatrice al haar zwemdiploma’s wel hebben? Of houdt ze het slechts bij pootjebaden?

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser heeft tijdens de opnames van De Bachelorette een angstaanjagende hoeveelheid champagne naar binnen gewerkt. In vrijwel elk shot zit de blondine in een avondjurkje aan een glas van het bubbelende goedje te lurken. Ook op deze foto zien we Gaby ‘in actie’.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is vanwege corona dichtbij huis gebleven tijdens de opnames van 3 Op Reis. Wist jij dat je zo’n waterval ‘gewoon’ in Europa kan vinden? Die blonde dame krijg je er helaas niet zomaar bij.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk begint steeds zwangerder te worden. Dat betekent natuurlijk niet dat de voormalig voetbalster er niet meer mooi uit kan zien. Integendeel: op deze foto ziet ze er fantastisch uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?