Marieke Elsinga beleeft spannende nacht in Italië

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De vakantie van Marieke Elsinga is ruw verstoord. Naast haar Italiaanse vakantieverblijf woedde een heuse bosbrand. 

Je vraagt je misschien af waarom je de laatste tijd minder hoort en ziet van presentatrice Marieke Elsinga. Dat komt omdat de beeldschone stem achter Q-Music momenteel geniet van een welverdiende vakantie in Italië. En daar kwam Marieke helemaal tot rust. Totdat ze ’s nachts wakker schrok van een heftige bosbrand vlakbij haar verblijf. Marieke beleefde dus een hele spannende nacht.

Lees ook: Marieke Elsinga doet spontaan en gek op zonnige Instagram foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke vs. een heftige bosbrand

Marieke staat erom bekend dat ze best wel een hoop kan hebben. Het is een pittige dame die over het algemeen alles aan kan. Maar een bosbrand wordt ook Marieke te veel. Gelukkig bleef het vuur op afstand, maar Marieke schrok wel even toen ze de vlammen boven de bomen uit zag komen in haar Italiaanse verblijf. De beeldschone presentatrice deelde snel het verhaal op haar social media.

Marieke komt bij van de schrik

Na zo’n heftige nacht is het natuurlijk belangrijk om even goed bij te komen. Daarom besloot Marieke om er eens lekker op uit te trekken en een dorpje te verkennen. En dat doe je natuurlijk niet zomaar. Daar heb je wel echt een goede outfit voor nodig. Dus Marieke pakte haar mooiste zwoele jurkje uit de kast en trok erop uit. In de Italiaanse zon bewijst Marieke maar weer waarom ze de mooiste presentatrice en radio-dj van het moment is. Marieke heeft een bepaalde klasse over zich die andere vrouwen niet snel hebben. Marieke is een vrouw die er in elke situatie beeldschoon uit ziet, waar ze ook is, op welk moment dan ook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

De favoriete zomer outfit van Marieke

Als deze jurk je bekend voor komt, geen zorgen, dan ben je niet de enige. Marieke heeft een heel scala aan zomerse, zwarte jurkjes. En die trekt ze maar als te graag uit de kast als de zon begint te schijnen. Je kan je afvragen of het niet veel te warm is om in een zwarte jurk rond te lopen, maar Marieke heeft daar geen problemen mee. En gelukkig maar, want die jurkjes staan haar natuurlijk hartstikke goed. Marieke maakt de zwarte jurkjes weer helemaal hip. en dat is fijn, want misschien volgen andere vrouwen dan snel het voorbeeld van Marieke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke heeft zomerse avonturen

Het is duidelijk dat Marieke een hoop avonturen beleefd op haar reis door Italië. En dat is maar goed ook, anders zou de vakantie maar zo saai zijn. Marieke zit haar Italiaanse avontuur tot de laatste dag met plezier uit en gelijk heeft ze. Dat betekent wel dat je nog even moet wachten tot je hier in Nederland weer kan genieten van Marieke. Maar geen zorgen, voor je het weet is Marieke terug om je te vermaken met haar prachtige stem. En tot die tijd kan je op zijn minst genieten van haar zonnige Instagram foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!