Carolien Spoor legt haters het zwijgen op met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Carolien Spoor heeft naar eigen zeggen sinds kort een nieuw familielid, een bokje genaamd Pierre de Bok! Op Instagram deelt de blondine een foto met haar nieuwe aanwinst. Al snel regent het reacties onder de foto, niet over haar nieuwe huisdier maar haar volgers denken dat Spoor weer zwanger is. Carolien slaat terug!

Carolien Spoor zwanger van derde kind

Actrice Carolien Spoor plaatste onlangs een opmerkelijk kiekje op Instagram. Een foto waardoor een aantal volgers dacht dat de actrice zwanger van haar derde kind zou zijn. En ja, dat is altijd een gevoelig onderwerp bij vrouwen, zo ook bij Carolien. Vooral in deze tijd zou dat ‘buikje’ dan ook gewoon uit coronakilo’s kunnen bestaan. Daar weten we alles van! Maar goed, terug naar Carolien. Carolien legde haar bodyshamende volgers het zwijgen op met een heerlijke foto!

Lees ook ZIEN: Yolanthe Cabau zorgt bij BEAU voor verbazing met foto’s op Instagram

Pikante foto als bewijs

De 33-jarige actrice is niet gediend van de reacties. “Ik vond het heftig om te lezen hoeveel mensen schaamteloos opmerkingen durven te maken.” Carolien zegt tevreden te zijn met haar lichaam. “Denk alsjeblieft 2 seconden na wat het doel van je opmerking is en of jij deze zelf zou waarderen.” Op Instagram plaatst de blondine een foto waarmee ze duidelijk wilt maken niet zwanger te zijn. Collega’s Anouk Hoogendijk, Liza Sips en Stijn Fransen reageren enthousiast onder de schaars geklede foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.