Anouk Hoogendijk

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Anouk Hoogendijk

Sportvrouw Anouk Hoogendijk

Relatie met Pieter Verhoeven

Anouk Hoogendijk heeft een relatie met Pieter Verhoeven. In 2020 kregen ze hun eerste kind, zoontje Sonny Otto Verhoeven. In 2019 zette ze al eerder een grote stap, want toen gingen ze samenwonen.

Carrière bij Ajax en Oranje Leeuwinnen

Anouk speelde een lange tijd bij de Nederlandse vrouwen, maar hier haalde ze niet haar grootste succes. Ze bereikte haar grootste successen namelijk bij Ajax. Ze speelde hier vanaf 2012-2014 en toen ging ze een korte tijd naar Arsenal. Ze speelde hier maar een jaar en ging vervolgens weer terug naar Ajax. Hier speelde ze tot 2017 en toen stopte ze met voetballen. Ze werd met Ajax twee keer kampioen, won een keer de beker en twee keer de supercup. Haar periode bij de Oranje Leeuwinnen ging vooraf aan de succesjaren waarin ze ver kwamen op het EK en WK.

Nieuws

Foto: Anouk Hoogendijk weggerukt van Nederlandse tv door grote rivaal

Anouk Hoogendijk heeft een prachtige voetbalcarrière achter de rug, maar nu lijkt de blondine toch écht de transfer van d'r leven te gaan maken!

Foto: Anouk Hoogendijk is al weken verslaafd aan dit gladde voorwerp

Anouk Hoogendijk is héél blij met een erg vreemd voorwerp, dat zelfs al drie weken haar ‘beste vriend’ is. Waar dient dit blauwe speeltje precies voor? Hoe gebruikt ze dit rare ding? En hoezo zit hij onder de waterspetters? Veel vragen waar Anouk snel antwoord op moet geven!

Foto: Strijdvaardige Anouk Hoogendijk uitgescholden op Instagram

Arme Anouk Hoogendijk wordt met de grond gelijk gemaakt op Instagram. Maar toch weet ze haar gelijk te halen.

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Foto: Hélène Hendriks is stiekem verliefd op deze vrouw

Hélène Hendriks is hard op zoek. Nu het met haar carrière voor de wind gaat zoekt ze nóg iemand om haar succes mee te delen. Die persoon lijkt ze nu te hebben gevonden. Wie is de gelukkige?

Verdwaalde Anouk Hoogendijk duikt op bij Celebrity Apprentice

Anouk Hoogendijk, ex-voetballer, heeft een nieuw tv-optreden weten te scoren. De blondine verscheen ineens tussen vergeten BN'ers in Celebrity Apprentice...

Pip Pellens verrast volgers met flexibele yoga foto

Pip Pellens wist haar volgers te verrassen met een wel erg leuke foto. Flexibel neemt ze een verleidelijke yoga-pose aan. 

Weetjes die je MOET kennen van presentatrice Rivkah op het Veld

Rivkah op het Veld is sportpresentatrice bij NOS Studio Sport. Daarmee is ze een bekend gezicht in Nederland. Toch zijn er nog een hoop weetjes die je nog niet over haar kent. 
anouk hoogendijk

Profiel

Geboortedatum: 6 mei 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,69m
Relatie: Ja, met Pieter Verhoeven
Afkomst: Nederland
Kinderen: Ja, een zoon Sonny Otto Verhoeven
Beroep: Voetbalster
Instagram: De Instagram van Anouk is @anoukhoogendijk

Foto's

Anouk Hoogendijk
anouk hoogendijk
anouk hoogendijk