Anouk Hoogendijk

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Anouk Hoogendijk

Sportvrouw Anouk Hoogendijk

Ze is één van de vrouwen die het Nederlandse vrouwenvoetbal groot heeft gemaakt. Anouk Hoogendijk speelde wedstrijden voor clubs als FC Utrecht, Ajax en Arsenal. Anouk werd geboren op 6 mei 1985 in Woerden. Als er één woord is waarmee je Anouk moet omschrijven, is dat ambitieus. Op 12-jarige leeftijd wist de blondine al een manier te vinden om met de selectie van FC Utrecht mee te trainen. Via een televisieprogramma kon Anouk een dag meekijken hoe de mannen van het eerste elftal het deden. Ongetwijfeld heeft ze die dag goed opgelet, want aan voetbaltalent ontbreekt het Anouk Hoogendijk niet.

Anouk Hoogendijk Utrecht, Ajax en Nederlands Elftal

Toen Anouk Hoogendijk aan het begin van haar voetbalcarrière stond, was het vrouwenvoetbal nog niet zo populair. In 2007 werd de Eredivisie Vrouwen opgericht. Meteen trad FC Utrecht toe tot de competitie. Daarvoor hadden ze natuurlijk goede voetbalsters nodig en zo kwamen ze bij Anouk Hoogendijk uit. De blondine had hiervoor enkel op amateurbasis gespeeld, maar het was duidelijk dat ze klaar was voor de stap. Na een paar seizoenen maakte ze de overstap naar Ajax, waar ze (met een kleine uitstap naar Arsenal) zo’n vijf jaar bleef. Ondertussen was Anouk één van de belangrijkste speelsters van het Nederlands elftal geworden. Nog voordat ze bij een profclub speelde, was ze al ontdekt door de bondscoach. Uiteindelijk speelde ze meer dan honderd interlands voor de Oranje Leeuwinnen. Inmiddels is Anouk gestopt met voetballen en zien we haar vooral als analist op televisie.

Anouk Hoogendijk relatie, vriend en kinderen

Een actieve dame als Anouk Hoogendijk zoekt natuurlijk naar een sportieve man. Vaak zie je in de sportwereld dat atleten van verschillende sporten elkaar weten te vinden en relaties aangaan. Bij Anouk liep het net even iets anders. Hoewel de blondine absoluut een sportief persoon zocht, wist ze die te vinden zonder dat het een bekende Nederlander moest zijn. Anouk Hoogendijk heeft namelijk al jaren een relatie met Pieter Verhoeven, een gymleraar. Pieter heeft veel moeten laten voor de carrière van Anouk, maar deed dat altijd graag. Samen heeft het stel twee kinderen: zoontjes Sonny en Jip.

Anouk Hoogendijk Instagram

Als voetbalster ben je tegenwoordig veel meer dan iemand op het veld. Je gaat samenwerkingen aan met de grootste merken en moet ervoor zorgen dat je fans alles van je willen weten. Anouk Hoogendijk weet wel hoe ze dat het beste aan kan pakken: via sociale media! De ene na de andere post verschijnt op haar Instagram pagina. Haar kinderen hebben een prominente plek, maar ook aan vakantiefoto’s geen gebrek. Eigenlijk alles wat Anouk meemaakt, verschijnt vroeg of laat op Instagram. Voor haar volgers is dat natuurlijk heerlijk, ze zijn altijd op de hoogte van wat Anouk doet. Je kunt Anouk Hoogendijk volgen op Instagram via @anoukhoogendijk.

Nieuws

Foto: Anouk Hoogendijk geniet in doorschijnend jurkje van vakantie

Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk is momenteel heerlijk van haar vakantie aan het genieten in een doorschijnend jurkje. 

Foto: Schaars geklede Anouk Hoogendijk laat haar lijf zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige Anouk Hoogendijk heeft even een heerlijk moment voor zichzelf genomen. En natuurlijk laat ze tijdens haar vakantie haar heerlijke lijf zien. 

Foto: Strandmeisje Anouk Hoogendijk pakt zonnestralen in

De voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk heeft een heerlijke foto geplaatst op haar Instagram. Daar ontspant ze volledig in badkleding. 

Foto: Anouk Hoogendijk verleidt haar man met luchtig pakje tijdens avond

Anouk Hoogendijk is een ongelooflijk knappe dame, maar weet zichzelf speciaal voor haar mannetje nog eens extra mooi aan te kleden.

Foto: Anouk Hoogendijk wandelt in badpakje door de branding

Anouk Hoogendijk heeft al vroeg haar badkleding aangetrokken om van de prachtige zonsopgang te genieten in Playa de San Juan! Het plaatje is werkelijk oogverblindend, zo mooi! 

Foto: Anouk Hoogendijk paradeert zonder broek door haar huis

Foto's van het privéleven van oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk zijn zeldzaam: de beeldschone blonde lijkt genoeg van de camera's gezien te hebben. Een recente post springt dan ook in het oog. 

Video: Stalker smeekt Anouk Hoogendijk om gebruikte onderbroek

Anouk Hoogendijk wordt door Vice geïnterviewd, en ze vertelt over haar stalker... Je mond valt wagenwijd open als je dit hoort! 

Foto: Anouk Hoogendijk deelt zeldzaam vakantiekiekje in

De prachtige voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk heeft een nieuwe foto online gezet en haar fans vinden hem prachtig.  Prachtige Anouk Hoogendijk laat nieuwste badkleding zien In...
anouk hoogendijk

Profiel

Geboortedatum: 6 mei 1985
Geboorteplaats: Woerden
Afkomst: Nederland
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,69m
Ouders: Otto en Ineke Hoogendijk
Relatie: Ja
Vriend: Pieter Verhoeven
Kinderen: Ja, twee zoons
Beroep: Ex-voetbalster, analist
Instagram: De Instagram van Anouk is @anoukhoogendijk

Foto's

Anouk Hoogendijk
anouk hoogendijk
anouk hoogendijk