Vrouwen Nederlandse Vrouwen Babynieuws voor Boerin Annemiek!?

Babynieuws voor Boerin Annemiek!?

-

Babynieuws voor Boerin Annemiek!?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Huh? Boerin Annemiek is toch vrijgezel? Toch verwacht de Boer Zoekt Vrouw-deelneemster een roodharige baby. Ze hoeft ‘m gelukkig niet zelf te dragen!

Schrok je net als wij een beetje van dit nieuws? Boerin Annemiek deelde ineens een foto van een echo op Instagram terwijl er op dit moment juist even geen man in haar leven is! Zitten we hier te kijken naar de eerste Boer Zoekt Vrouw-baby van vorig seizoen? Toen viel het kwartje: Annemiek ‘verwacht’ wel een baby, alleen is de gelukkige moeder één van haar lievelingskoeien!

Lees ook: Yvon Jaspers bemoeit zich nog één keer met Boerin Annemiek

Annemiek ‘in verwachting’ van roodharige baby

Aangezien Boerin Annemiek een melkveebedrijf runt, krijgt ze regelmatig te maken met babynieuws. Een zwangere koe is nauwelijks nieuws voor haar, zou je zeggen. Toch was haar laatste echo een speciale: ze hoopt namelijk dat er een roodharig kalfje geboren gaat worden. Die zijn zeldzamer, aangezien een zwart vachtje dominanter is qua genen en dus ook veel vaker voorkomt. Voor BZV-Annemiek was het een mooi moment om haar volgers (onbedoeld) even flink te laten schrikken. Zo’n echo-foto op een timeline betekent bij vrouwen namelijk vaak één ding: babynieuws! Deze enorme baby hoeft ze gelukkig niet zelf te dragen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening