Anna Nooshin is de mooiste influencer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen woensdag stelden we je de vraag: ‘Wie is de mooiste influencer, Anna Nooshin of Monica Geuze?’. De stemmen zijn inmiddels geteld en de winnares is bekend!

Wie is de mooiste influencer?

Het was lang spannend tussen de vloggende Anna Nooshin en Monica Geuze. De Mannenzaken-lezers weten beide bekende dames dan ook zeker wel te waarderen. Maar, er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn.

Anna Nooshin wint Battle of the Babes van Monica Geuze

Anna Nooshin wint deze Battle of the Babes van haar ‘rivaal’ Monica Geuze. Het was echter zo zeker nog niet dat onze Anna er met de winst vandoor zou gaan. Beide dames gingen namelijk vrij gelijk op. En dat zien we ook terug in de einduitslag. Anna Nooshin kreeg 60% van de stemmen en liet Monica Geuze, met 40% van de stemmen, dan ook net achter zich.

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten