Vrouwen Nederlandse Vrouwen Anna Nooshin is de mooiste influencer

Anna Nooshin is de mooiste influencer

-

Anna Nooshin is de mooiste influencer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen woensdag stelden we je de vraag: ‘Wie is de mooiste influencer, Anna Nooshin of Monica Geuze?’. De stemmen zijn inmiddels geteld en de winnares is bekend!

Wie is de mooiste influencer?

Het was lang spannend tussen de vloggende Anna Nooshin en Monica Geuze. De Mannenzaken-lezers weten beide bekende dames dan ook zeker wel te waarderen. Maar, er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn.

Anna Nooshin wint Battle of the Babes van Monica Geuze

Anna Nooshin wint deze Battle of the Babes van haar ‘rivaal’ Monica Geuze. Het was echter zo zeker nog niet dat onze Anna er met de winst vandoor zou gaan. Beide dames gingen namelijk vrij gelijk op. En dat zien we ook terug in de einduitslag. Anna Nooshin kreeg 60% van de stemmen en liet Monica Geuze, met 40% van de stemmen, dan ook net achter zich.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.