Anna Nooshin is de mooiste influencer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen woensdag stelden we je de vraag: ‘Wie is de mooiste influencer, Anna Nooshin of Monica Geuze?’. De stemmen zijn inmiddels geteld en de winnares is bekend!

Wie is de mooiste influencer?

Het was lang spannend tussen de vloggende Anna Nooshin en Monica Geuze. De Mannenzaken-lezers weten beide bekende dames dan ook zeker wel te waarderen. Maar, er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn.

Anna Nooshin wint Battle of the Babes van Monica Geuze

Anna Nooshin wint deze Battle of the Babes van haar ‘rivaal’ Monica Geuze. Het was echter zo zeker nog niet dat onze Anna er met de winst vandoor zou gaan. Beide dames gingen namelijk vrij gelijk op. En dat zien we ook terug in de einduitslag. Anna Nooshin kreeg 60% van de stemmen en liet Monica Geuze, met 40% van de stemmen, dan ook net achter zich.

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten