Video: Dave Roelvink brandt Yvonne Coldeweijer volledig af vanwege ernstige leugens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nadat Yvonne Coldeweijer ernstige verhalen de wereld in heeft gebracht reageert Dave Roelvink erg fel terug.

Yvonne Coldeweijer heeft beweert dat Dave Roelvink niet meer clean is en een terugval heeft. Hij zou helemaal doorgesnoven gespot zijn op feesten in Amsterdam en onveilige situaties hebben gecreëerd voor zijn kind en ex-vrouw. Nu heeft Dave hier een reactie op gebracht waarin hij alle leugens ontkracht.

Yvonne Coldeweijer doet ernstige beschuldigingen

Yvonne Coldeweijer heeft naar buiten gebracht dat haar spionnen haar nogal heftige verhalen hebben verteld over Dave. Zo zou hij al even niet meer clean zijn en doorgesnoven zijn gespot op feestjes. Ook beweerde zij dat Dave onder invloed voor de deur van zijn ex-vrouw en kind heeft gestaan en daarbij onveilige situaties heeft gecreëerd voor zijn kind. Maar daar hield Yvonne niet op, zij ging verder door te vertellen hoe Dave al maanden achterloopt me de huur van de showroom van zijn interieurbedrijf en zijn ex-vrouw lastig viel over het eisen van geld van het huis dat haar moeder zou hebben gekocht.

Yvonne-coldeweijer

Dave Roelvink reageert fel terug

in een lange video die Dave Roelvink plaatst reageert hij op de beweringen van Yvonne. Volgens hem en zijn ex-vrouw is hij nooit onder invloed langs geweest omdat hij simpelweg al langere tijd niet meer onder invloed is geweest. Hij zou na zijn terugval nu al meer dan 7 maanden clean zijn. Ook geeft Dave aan dat hij helemaal geen showroom heeft voor zijn interieur bedrijf, dus achterstallige huur zou simpelweg onmogelijk zijn. In de video laat Dave ook weten nooit meer dan zijn eigen kleding meegenomen te hebben op het moment dat hij en zijn vrouw elkaar verlieten. Daarbij geeft hij ook aan dat het huis waarin zij woonden een huur huis was. Dus er zou geen sprake kunnen zijn van het eisen van de helft van het huis. De twee geven aan nog steeds heel goed overweg met elkaar te kunnen.

Geloof jij Yvonne Coldeweijer of de uitleg van Dave Roelvink?

dave-roelvink

Yvonne Coldeweijer gelooft nog steeds niet

Via Instagram laat Yvonne Coldeweijer weten niks te geloven van de reactie van Dave Roelvink. Volgens haar zijn haar spionnen enorm betrouwbaar en geeft zij aan dat het misschien wel je beste vriend, advocaat of huisarts kan zijn die haar tips geeft. Yvonne vindt de video eerder op een commercial lijken. Zij denkt dat Dave Roelvink een verdienmodel heeft gebouwd rondom het clean zijn en anderen daarbij helpen, hij zou zelfs aandelen hebben in de kliniek van Najib. Dave Yvonne zegt juist dit werk te doen om mensen te helpen en niet om ze kapot te maken.

lifeofyvonne-roddels-dave-roelvink

Gehele video van Dave Roelvink zien kan op zijn Instagram.

Benieuwd naar de volledige video van Dave Roelvink waarin hij de leugens van Yvonne Coldeweijer ontkracht? Bekijk deze dan via zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...