Emma Heesters en gehackte Wesley Hoedt afgemaakt door Yvonne Coldeweijer na vreemdgaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roddelkoningin Yvonne Coldenweijer, beter bekend als lifeofyvonne op sociale media, heeft met haar nieuwste sappige onthulling wederom flink de aandacht getrokken.

Yvonne Coldeweijer spit al maanden door de privélevens van zangeres Emma Heesters en haar vriend, voetballer Wesley Hoedt. In haar Instagram story deelde ze gisteren een bijzonder opmerkelijk gerucht, dat snel de ronde deed…

Yvonne Coldeweijer onthult Wesleys web van leugens

Yvonne, de ongekroonde koningin van de juicekanalen, heeft weer eens een smeuïg verhaal opgedoken. Dit keer staat Wesley Hoedt, de bekende voetballer, in het middelpunt van de roddelstorm. Volgens Yvonne heeft Hoedt jarenlang een web van leugens gesponnen rond zijn relatie met zangeres Emma Heesters. Ondanks dat Yvonne haar volgers al meermaals heeft laten zien dat Hoedt niet helemaal eerlijk was, lijkt het erop dat hij en Heesters nooit echt uit elkaar zijn geweest.

Wesley Hoedt verdedigt: Gehackt account of smoes?

De zaak nam een bizarre wending toen Hoedt onlangs een nogal opmerkelijke verklaring op Instagram plaatste. De recentelijke verklaring van Wesley kwam als een donderslag bij heldere hemel voor zijn volgers, net zo onverwacht was als een doelpunt in de laatste minuut. Hij beweerde dat de flirterige berichten die vanuit zijn Instagram DM’s naar andere vrouwen waren gestuurd, niet door hem verzonden waren. Zijn account zou gehackt zijn. Yvonne, met haar typische directheid, noemde dit kortweg onzin. Ze reageerde met een spottende Instagram story: “Is dat wat Emma nu denkt? Wauwww”. Deze uitleg veroorzaakte dan ook meer opschudding dan dat die antwoorden gaf. En eerlijk is eerlijk, hoe geloofwaardig is dat nou echt? Was je account dan meer dan een jaar gehackt, Wesley?

Emma Heesters: Twijfels over de toekomst met Wesley?

Deze onthulling heeft voor heel wat opschudding gezorgd. Fans en volgers breken hun hoofd over de vraag of Heesters werkelijk gelooft in Hoedts verhaal of dat ze voor de buitenwereld de schijn ophoudt. Wat nu rest, is de vraag hoe dit verhaal zich verder zal ontwikkelen. Zal de beeldschone zangeres Emma Heesters achter Hoedt blijven staan, of zal ze hem uiteindelijk alsnog gaan verlaten voor een ander? Dat is iets dat de tijd moet uitwijzen.

De onstuimige relatie van Emma en Wesley: Een overzicht

Emma Heesters en Wesley Hoedt, een koppel dat sinds 2020 de roddelbladen flink bezighoudt, hebben een relatie die meer twists kent dan een gemiddelde actiefilm. Begin dit jaar leek het erop dat hun relatie op de klippen was gelopen. De reden? Wesley, bekend van het voetbalveld, zou zijn ogen niet alleen op de bal, maar ook op andere dames hebben gericht. Yvonne, de roddelkoningin bij uitstek, sprong op dit verhaal als een spits op een voorzet.

Emma’s Reactie: Ontkenning of ontwijkend antwoord?

Emma Heesters reageerde eerder bij RTL Boulevard op de geruchten dat zij en Wesley nooit echt uit elkaar waren. Ze ontkende dit vol overtuiging. Maar volgens Yvonne is dit een broodje aap verhaal. De grote vraag blijft: wat is er nu echt waar van beide verhalen. Hetzelfde geldt voor de vraag of Emma ook gelooft in het ronduit bizarre verhaal van Wesley.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!