Yvonne Coldeweijer: Rokkenjagende ‘Videoland-Willem Alexander’ zette vriendin opzij voor ‘Máxima’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Binnenkort is er een nieuwe Videoland-serie te zien over het koninklijke koppel. De acteur en actrice die Willem-Alexander en Maxima spelen, zijn op de set verliefd op elkaar geworden. Deze gebeurtenis heeft volgens Yvonne Coldeweijer echter nare gevolgen voor de jeugdliefde van deze ‘Willem-Alexander’…

De serie ‘Máxima’ is binnenkort te zien op Videoland. Vanaf 20 april kan men wekelijkse afleveringen kijken van de ‘peperdure’ serie over Willem-Alexander en Máxima. Qua concept heeft het wat weg van The Crown. Martijn Lakemeier zal Willem-Alexander spelen en Delfina Chaves zal Máxima spelen. Oftewel een Nederlandse koning en een Argentijnse koningin. Tussen de opnames door blijken de twee oprechte gevoelens voor elkaar te hebben gekregen.

Acteur Martijn Lakemeier verliefd op Argentijnse Delfina Chaves

Martijn Lakemeier (30), bekend van een heleboel films waaronder Feuten, Moordvrouw en Oorlogswinter heeft de hoofdrol gekregen in de serie Máxima. In de serie zal hij samenspelen met Delfina Chaves, die de rol van Máxima zal spelen. Delfina is een grote ster in Argentinië en heeft maar liefst een miljoen volgers op Instagram. Kortom, het zijn niet bepaald rollen voor onbekende. Tijdens de opnames zijn de twee dus voor elkaar gevallen, zo laat Yvonne Coldeweijer weten via haar Instagram. Voor de opnames verbleef Martijn twee maanden in Argentinië. Dit is natuurlijk een lange tijd weg van huis. Martijn kon het dus heel goed vinden met de waanzinnige Delfina Chaves en ze blijken in het echte leven ook een stelletje te zijn. Lakemeier gaat echter flink in de fout, want hij kwetst een geliefd iemand thuis in Nederland.

Lees ookYvonne Coldeweijer maakt eind aan mysterie: Wat is er met Maan de Steenwinkel aan de hand?

Acteur Martijn Lakemeier dumpt vriendin voor Argentijnse actrice

Martijn kwetst dus niet zomaar iemand. Het is niemand minder dan zijn vriendin. Martijn was al ruim 10 jaar samen met zijn vriendin Sanne. Het stel had net samen een huis gekocht en hadden grootse plannen voor de toekomst. Ze dachten zelfs aan kinderen. De dag dat Martijn thuiskwam uit Argentinië, zal voor Sanne een zwarte dag zijn geweest. Twee maanden had het koppel elkaar niet gezien en Martijn kondigt even aan ‘dat het niet meer gaat werken’. De grote toekomstplannen konden ineens in de prullenbak worden gegooid. Uiteraard was Sanne in shock, dit had ze natuurlijk nooit zien aankomen. Martijn lijkt zich schuldig te voelen en laat Sanne daarom als ‘bedankje’ twee jaar gratis in zijn huis wonen. Yvonne Coldeweijer heeft een duidelijke mening erover en de gemiddelde Nederlander zal het hier roerend mee eens zijn.

Martijn Lakemeijer ging al eerder vreemd tijdens filmopnames

Sanne, de ex-vriendin, was er kapot van. Ze steunde hem altijd al in zijn pogingen om door te breken in de filmwereld. Nu hij eindelijk een hele grote rol te pakken lijkt te hebben, wordt ze keihard ingeruild voor een bekende Argentijnse actrice. Toch lijkt het niet de eerste keer te zijn dat Martijn zijn Sanne inruilde. Tijdens de opnames van de oorlogsfilm De Oost. Op de set liet hij een Belgische productiemeid alle hoeken van de bezemkast te zien. Dit lekte ook al uit, want de Belgische meid riep het van de daken. Yvonne ziet de bui al hangen en probeert de Argentijnse actrice op een ludieke manier te waarschuwen. ”Be careful, because how you eraan, is also how you come er from af”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!