K3

K3

Oorsprong van K3

K3 is eigenlijk een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op de jeugd. De naam van de groep kwam door de eerste letters van de voornamen van de eerste k3 leden. In 2009 verliet Kathleen Aerts K3 en toen werd de talentenjacht K2 zoekt K3 gestart en werd Kathleen opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Hanne, Marthe, Klaasje nadat zij de nieuwe K2 zoekt K3 talentenjacht gewonnen hadden. Vijf jaar later op 9 februari 2021 werd er bekend gemaakt dat Klaasje K3 ging verlaten. Voor het eerst in tijden hoefde de nieuwe K3 geen meisje te zijn. Dat jaar hebben kandidaten uit Nederland en uit België gestreden om de nieuwe positie van K3, in de talentenjacht K2 zoekt K3. De 19 jarige Julia Boschman was toen de nieuwe winnares van K2 zoekt K3 en nam toen de plaats van Klaasje in.

Voordat K3 ontstond

Wat deden de drie meiden eigenlijk eerst voordat ze meededen aan K3? Hanne Verbruggen studeerde eerst communicatiemanagement in Antwerpen maar als sinds dat Hanne heel jong was, droomde ze om een carrière te beginnen als zangeres. Marthe de Pillecyn studeerde kinderverzorging aan het Sint-Norbertusinstituut in Duffel maar die opleiding heeft ze stopgezet om deel te kunnen uitmaken van de nieuwe K3. Julia Boschman studeerde eerst interieuradviseur maar zingen vond ze toch echt veel leuker om te doen. Toen heeft ze zich aangemeld voor K2 zoekt K3 en toen Julia de nieuwe K3 was heeft ze haar opleiding stopgezet omdat bij K3 horen een fulltime baan is.

Nieuws

Foto: K3-meiden hebben geen zin in mooie Diede (22) als nieuw lid van K3

K3 verliest binnenkort één van haar leden die voor de aankomende tour snel vervangen moet worden. Dat is gelukt, maar of de andere meiden daar nou zo blij mee zijn...

Foto: Nederlandse Julia van K3 gaat vreemd met bekende Belg

De K3'tjes lijken altijd heel erg lief en onschuldig. Toch is het nieuwste K3'tje Julia Boschman niet zo lief als dat ze lijkt. Er duiken verhalen op over Julia en een bekende Belg die niet al te best zijn..

Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

De nieuwe samenstelling van K3 is blijkbaar toch niet goed genoeg. Een nieuwe foto bewijst dat het trio Fresia, Welmoed en Laetitia uit Wie Is De Mol die taak beter op zich kan nemen.

Woedende Yvonne Coldeweijer gaat los op Marco Borsato in vernietigende video

Yvonne Coldeweijer, de roddelkoningin van YouTube, is helemaal klaar met Marco Borsato en maakt hem met de grond gelijk. 

Foto: Klaasje Meijer balanceert op rand afgrond na vertrek K3

Na haar vertrek bij K3 is zangeres op het randje van de afgrond beland. Vrij letterlijk, want ze doet mee aan het programma The Big Balance.

De mooiste foto’s van kersvers K3-lid Julia Boschman

Ze is nog maar net toegetreden tot K3, maar kersvers lid Julia Boschman is nu al favoriet bij velen vanwege haar leuke foto's!

Schrik niet: door deze auditie kwam Klaasje Meijer bij K3

Inmiddels is het grandioze K3 avontuur voor Klaasje Meijer afgelopen. Door deze auditie kwam ze in eerste instantie bij K3. 

Wendy van Dijk maakt opvallende indruk met haar Instagram foto’s

Wendy van Dijk is presentatrice van het eerste uur, maar ze is ook erg actief op Instagram. Daar maakt ze veel indruk met haar opvallende foto's.
K3

Profiel

Leeftijden: Hanne Verbruggen 27 jaar, Marthe de Pillecyn 25 jaar, Julia Boschman 19 jaar
Sterrenbeelden: Hanne: Vissen, Marthe: kreeft, Julia: tweelingen
Kinderen: Nee
Relaties: Hanne ja, Marthe nee, Julia ja
Geboorteplaats: Hanne: Hamme België, Marthe: Duffel Belgie, Julia: Bergen op Zoom Nederland
Beroep: Zangeressen
Instagram: De meiden zitten op Instagram onder de namen: @Hannecarry__, @marthedep, @juliaboschman_

Foto's

Klaasje Meijer K3
Julia Boschman K3
K3 oud