Yvonne Coldeweijer is woedend: Waylon ging vreemd met deze blondine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het houdt niet op met de geruchten rondom de affaires van Waylon. Uit een bericht van Yvonne Coldeweijer blijkt dat hij het deed met een werkneemster van het kinderdagverblijf van zijn dochter. Toevallig is deze meid een bekende…

Waylon had een affaire met Love Island winnaar Kimmy

Het houdt niet op, niet vanzelf. Waylon did it again. Yvonne Coldeweijer heeft al meermaals affaires van Waylon aan het daglicht gebracht. Er is weer een nieuwe bijgekomen. Een ander juicekanaal, oftewel een collega van Yvonne, bracht deze naar buiten. In 2021 zou Waylon wederom de fout in zijn gegaan. Dit keer ging het om iemand van het kinderdagverblijf van zijn dochter Teddy. En dan ook niet zomaar iemand: Kimmy de Weerd, de winnaar van Love Island 2023. Deze meid heeft in het verleden ook nog een keer aan de banaan geslingerd van Ronnie Flex. Één ding is zeker: Yvonne walgt er enorm van. Dat dit wederom naar buiten moet komen tijdens een zwangerschap van Bibi Breijman, maakt het extra zuur. Bibi Breijman is namelijk in verwachting van haar derde kind van Waylon.

Waylon ging vreemd op een hoogzwangere Bibi Breijman

Het is niet de eerste keer dat Waylon tijdens de zwangerschap van zijn Bibi de fout in gaat. Hoewel Waylon niet vreemdging met Kimmy tijdens de zwangerschap van Bibi, deed hij dat wel tijdens Bibi haar tweede zwangerschap. Toen ging hij vreemd toen ze hoogzwanger was. Dit leidde tot één grote ophef in de showwereld. Bibi vergaf het hem en vertelde juist veel geleerd te hebben van de affaire. Ze zouden als stel er beter uit zijn gekomen. Toch lijkt het dat Bibi het nog steeds niet helemaal wilt geloven. Één ding is zeker, na het uitlekken van de affaire met Kimmy kan het toch haast niet dat Bibi hem zal vergeven.

Bibi Breijman verbrak vriendschap met Yvonne Coldeweijer

Geloof het of niet, in een ver verleden waren Bibi en en Yvonne hartsvriendinnen. De twee waren enorm close en ging zelfs met elkaar op vakantie naar Indonesië. Het contact tussen de vriendinnen verbrak abrupt nadat Yvonne haar man’s affaire de wereld in bracht. Het feit dat Yvonne dit deed leidde tot ontzettend veel verdriet bij Breijman. Vervolgens maakte Bibi Yvonne zwart op alle mogelijke vormen, omdat ze een trauma door haar zou hebben opgelopen. Tegelijkertijd vroeg ze wel naar alle details over de affaires van haar man. Bibi vergaf Waylon dus al na ongeveer 24 uur, terwijl ze te horen kreeg dat hij minstens tien affaires heeft gehad in dat jaar. Bizar!

Hoe gaat Bibi Breijman deze klap verwerken?

Het is beter om te vragen: gaat Bibi deze klap überhaupt kunnen verwerken? Haar partner heeft haar de afgelopen jaren al zoveel leed en trauma’s bezorgd. Kan zij het aan, nu het eindelijk weer goed lijkt te gaan met het stel, om ook dit nu nog weer aan te horen? De brunette is namelijk wederom in verwachting van een kindje. Is iemand die tijdens zo’n speciale, maar vooral ook kwetsbare periode, in staat om dit te verwerken? Zou ze er nu mee kunnen leven, of zou ze nu eindelijk eieren voor haar geld kiezen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.