Samantha Steenwijk

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Samantha Steenwijk

Zangeres Samantha Steenwijk

Niet praten, maar doen. Dat is waar Samantha Steenwijk voor staat. En dat heeft voor haar gewerkt, want wie kent de blondine niet!? Samantha Steenwijk werd geboren op 12 april 1986 in Voorburg. Ze behaalde haar havo-diploma, maar haar echte droom was zangeres worden. Al sinds haar achtste gaf Samantha ‘badkamerconcerten’ voor haar ouders. Toen ze op haar zestiende door haar moeder werd opgegeven voor een talentenjacht in Den Haag en die ook nog eens won, wist Samantha dat ze het ver kon schoppen. Maar ze was er natuurlijk nog lang niet. Dus ging Samantha iedere avond langs de Haagse cafés, waar ze aanbood om op te treden.

Samantha Steenwijk carrière

Nadat ze een aantal singles uitgebracht had, besloot Samantha Steenwijk dat het tijd was dat heel Nederland met haar kennis zou maken. Daarom ging ze meedoen aan talentenjachten op televisie. Als eerste kwam Bloed, Zweet & Tranen, waarbij ze onder begeleiding van Gerard Joling en Roxeanne Hazes uiteindelijk derde werd. Een paar jaar later deed ze mee aan The Voice of Holland. Ook hier gooide ze weer hoge ogen en behaalde ze de tweede plek. Onder het motto drie keer is scheepsrecht deed ze in 2019 mee aan Dancing With The Stars, en met succes! Ondanks een gebroken teen wist ze de overwinning binnen te slepen.

Samantha Steenwijk relatie en vriendin

Blonde lokken, een leuk hoofdje en een ongelofelijke stem. De mannen staan ongetwijfeld in de rij voor Samantha Steenwijk. Maar tevergeefs, want Samantha heeft nooit in die vijver gevist. De zangeres is namelijk al in 2013 getrouwd met haar vrouw Daisy. Het stel is nog altijd gelukkig samen, al heeft Daisy al eens een misstap begaan. De twee hebben nog wel kinderplannen, maar vanwege de fout van Daisy zijn deze plannen op een lager pitje gezet.

Samantha Steenwijk Instagram

Het is voor artiesten tegenwoording natuurlijk enorm belangrijk om hun fans op de hoogte te houden via sociale media. Dat heeft Samantha Steenwijk gelukkig goed begrepen. Met meer dan 3.000 berichten op haar pagina is er altijd wel iets nieuws te vinden. Er komt van alles voorbij. Foto’s met haar vrouw, vrienden, of met haar nichtjes. Maar ook voor foto’s van de rode loper is plek, compleet met Samantha in de strakste en mooiste jurkjes. Als echte fan van de zangeres is het eigenlijk iets wat je absoluut niet mag missen. Je kunt Samantha Steenwijk volgen op Instagram via @samanthasteenwijk.

Nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!

Foto: Samantha Steenwijk wordt bedrogen door vrouw Daisy

Samantha Steenwijk ligt regelmatig overhoop met de media, maar heeft ze nu ook bonje thuis? De zangeres wordt genoemd in een zeer opvallend gerucht...

Foto: Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach vliegen elkaar in de haren

De juice koningin in Nederland, Yvonne Coldeweijers, heeft wel hele intieme informatie over Arjen Lubach. Zo intiem dat ze elkaar nu zelfs in de haar vliegen hierover.

Video: Yvonne Coldeweijer lacht Samantha Steenwijk keihard uit tijdens rechtszaak

Het ging er hard aan toe tijdens de rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk. Althans, vanaf één kant. Yvonne zat vooral te lachen...

Yvonne Coldeweijer maakt Samantha Steenwijk af met smerige opmerking

Yvonne Coldeweijer heeft na Holland Zingt Hazes een rekening te vereffenen met Samantha Steenwijk. Dat had te maken met het gedrag van de zangeres...

Wint Samantha Steenwijk De Verraders?

Het bedrog en de huichelarij is bijna op een einde, maar niet voordat de zilverschat verdeeld is. Gaat de geniepige Samantha er met de buit vandoor in dit psychologisch spel?

Hebben ‘De Verraders’ met Samantha Steenwijk een monster in huis gehaald?

De grootste Mindfuck op de Nederlandse televisie behaalt een nieuw hoogtepunt. Samantha Steenwijk is nu officieel een van de verraders!

Holly Mae Brood in spannende serie de Verraders

Actrice Holly Mae Brood doet mee aan de Verraders! En er is een grote kans dat dit multi-talent het spannende programma gaat winnen.
Samantha Steenwijk

Profiel

Geboortedatum: 12 april 1986
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Voorburg, Nederland
Woonplaats: Den Haag
Relatie: Ja, getrouwd met Daisy
Zus: Melissa Steenwijk
Beroep: Zangeres
Instagram: Samantha gebruikt Instagram onder de naam @samanthasteenwijk

Foto's

Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk