Samantha Steenwijk

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Samantha Steenwijk

Zangeres Samantha Steenwijk

Relatie met Daisy

In 2013 is Samantha getrouwd met Daisy, de twee zijn al jaren samen. Hun huwelijk werd voltrokken door zangeres en buitengewoon trouwambtenaar Imca Marina. Op Instagram laat Samantha dan ook met trots haar vrouw zien. De ouders van de volkszangeres hadden in het begin moeite met haar geaardheid. De relatie met Daisy is haar eerste relatie met een vrouw, mede daardoor is ze er erachter gekomen dat ze op vrouwen valt. Volgens Steenwijk hebben haar ouders haar geaardheid inmiddels geaccepteerd.

Kinderwens

Samantha en Daisy hebben een kinderwens, die ze tot nu toe hebben moeten uitstellen vanwege de carrière van Samantha. Daisy doet haar tourmanagement, en is dus altijd mee. "Deze carrière zie ik niet als iets wat helemaal van mij is, we doen het altijd sámen, vertelt de zangeres. Het is nú het moment om door te pakken en dan is het natuurlijk dom als je even uit de roulatie gaat omdat je met kinderen bezig bent. Dat kan ook volgend jaar, of over twee jaar."

Nieuws

Video: Yvonne Coldeweijer lacht Samantha Steenwijk keihard uit tijdens rechtszaak

Het ging er hard aan toe tijdens de rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk. Althans, vanaf één kant. Yvonne zat vooral te lachen...

Yvonne Coldeweijer maakt Samantha Steenwijk af met smerige opmerking

Yvonne Coldeweijer heeft na Holland Zingt Hazes een rekening te vereffenen met Samantha Steenwijk. Dat had te maken met het gedrag van de zangeres...

Wint Samantha Steenwijk De Verraders?

Het bedrog en de huichelarij is bijna op een einde, maar niet voordat de zilverschat verdeeld is. Gaat de geniepige Samantha er met de buit vandoor in dit psychologisch spel?

Hebben ‘De Verraders’ met Samantha Steenwijk een monster in huis gehaald?

De grootste Mindfuck op de Nederlandse televisie behaalt een nieuw hoogtepunt. Samantha Steenwijk is nu officieel een van de verraders!

Holly Mae Brood in spannende serie de Verraders

Actrice Holly Mae Brood doet mee aan de Verraders! En er is een grote kans dat dit multi-talent het spannende programma gaat winnen.

Emma Heesters danst wild op tafel

Gelukkig zijn er voor Emma Heesters nog genoeg momenten om nog even lekker los te gaan. Bijvoorbeeld op een tafel bij Een Rondje Hazes.

Dit zijn de eerste Deelnemers van ‘De Verraders’

Bereid je voor op een spel vol manipulatie en verraad, waarin bekende Nederlanders elkaar proberen te vermoorden voor een stapel zilver. Onder andere Jörgen Raymann, Samantha Steenwijk en Holly Mae Brood zijn de eerste deelnemers van 'De Verraders'.

Zit deze blondine in Kameleon-pak The Masked Singer?

Samantha Steenwijk wordt op een slimme manier 'gedwongen' haar deelname aan The Masked Singer prijs te geven. Zit deze blondine in het Kameleon-pak of niet?
Samantha Steenwijk

Profiel

Geboortedatum: 12 april 1986
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Voorburg, Nederland
Relatie: ja, getrouwd met Daisy
Beroep: zangeres
Instagram: Samantha gebruikt Instagram onder de naam samanthasteenwijk

Foto's

Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk