Andre Hazes Jr

Mannenzaken.nl > Mannen > Artiesten > Andre Hazes Jr

Artiest André Hazes Jr

André Gerardus (Dré) Hazes (Woerden, 21 januari 1994) is een Nederlandse zanger en presentator, bekend als de jongste zoon van de overleden volkszanger André Hazes sr. Hij groeide op in Vinkeveen en Amsterdam. Na het overlijden van zijn vader hield de 10-jarige Hazes een toespraak tijdens diens afscheidsceremonie in de Johan Cruijff ArenA. Hij verscheen op televisie met duetten van zijn vader in het programma "In duet met Hazes" en speelde in musicals en televisieseries. Hazes vormde een duo met zijn zus Roxeanne en zet zijn carrière voort als solozanger en presentator, met optredens, albums, tv-shows, kledinglijnen en deelname aan programma's zoals "Liefde voor Muziek".

André Hazes Jr relatie, getrouwd en kinderen

André Hazes Jr. heeft een opmerkelijk liefdesleven gehad met diverse vrouwen, waaronder Bridget Maasland, Sarah van Soelen en Anne Rose Zonneveld. Momenteel is hij gelukkig met Monique Westenberg, met wie hij eerder ook een relatie had. Samen hebben ze een zoon genaamd André.

André Hazes Jr vermogen

De afgelopen jaren heeft André Hazes Jr. aanzienlijk vermogen vergaard met zijn verschillende optredens. Zijn totale vermogen wordt geschat op ongeveer 2,4 miljoen euro. Niettemin had hij een kortlopende schuld van bijna €1,6 miljoen. Daarnaast bezit de Nederlandse zanger nog twee panden, gelegen in Berkel en Rodenrijs en Vinkeveen, die samen naar schatting een waarde hebben van 1,3 miljoen euro.

Nieuws

Foto: Dit is waarom André Hazes weer terug is bij zijn vriendin Monique Westenberg

Het is voor iedereen elke keer weer een verrassing wanneer André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar gaan of weer bij elkaar komen. Waarschijnlijk maakt het uiterlijk van Monique het te lastig voor André om van haar weg te blijven. Hierbij het bewijs...

Video: Jarige Roxeanne Hazes trakteert volgers op heerlijke onverwachte verrassing

Roxeanne Hazes is 30 jaar geworden! En om dit te vieren, heeft ze zangeres een aangename verrassing klaarstaan voor haar volgers..

Foto: André Hazes dumpt Monique en gaat voor nieuwe dame

Het houdt maar niet op met Dre'tje Junior. Hij lijkt niet te kunnen kiezen als het gaat om de dames. Wat hij nou weer voor elkaar heeft gekregen slaat echt alles.

Video: Sarah van Soelen laat alles met laser weghalen

Sarah van Soelen deelt haar goede voornemens op Instagram. De influencer laat écht alles weghalen met een laser..

Foto: Roxeanne Hazes showt meest Halloween-kostuum van dit jaar

Het verkleedfeest Halloween heeft altijd een pikant randje, maar dit jaar wilde Roxeanne Hazes echt opvallen. Haar kostuum was het klassieke konijn-pakje: Lingerie en konijnenoortjes. Dit in combinatie met nieuw porno blond haar, maakte de zangeres echt opvallend. 

Video: Heleen van Royen loopt te koop met flinke peen

Ze lijkt helemaal in haar nopjes met wat ze vast heeft. Wat is Heleen van Royen van plan met die enorme wortel?

Niet weer: André Hazes dumpt deze blondine voor Monique Westenberg

Het lijkt bijna onmogelijk, maar André Hazes heeft alwéér een vriendin versleten. Deze nieuwe vlam ruilt hij wederom in voor zijn oude liefde Monique...

Foto: Uitdagend geklede Heleen van Royen kan geen genoeg krijgen van André Hazes

Terwijl iedereen diep onder de indruk van de inkijk van Heleen van Royen is, vergaapt de schrijfster zich aan André Hazes...
Andre Hazes Jr

Profiel

Geboortedatum: 21 januari 1994
Sterrenbeeld: Waterman
Afkomst: Woerden, Nederland
Woonplaats: Wilnis, Nederland
Familie: (vader) André Hazes, (moeder) Rachel Hazes, (zussen) Roxeanne en Nathalie Hazes, (broer) Melvin Hazes
Relatie: Ja met Monique Westenberg
Kinderen: (zoon) André
Beroep: Artiest, zanger
Instagram: De Instagram van André is @andrehazes

Foto's

Andre Hazes Jr
Andre Hazes Jr