Foto: Yvonne Coldeweijer ontmaskert The Bachelor-vrijgezellen nu al als leugenaars

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer onthult gelijk alle leugens van The Bachelor-vrijgezellen en wat een nieuws!

The Bachelor is weer begonnen! Maar Yvonne Coldeweijer heeft nu al veel leugens gevonden over de vrijgezellen.. Gelukkig deelt ze dat dan ook gelijk met alle volgers.

Yvonne Coldeweijer onthult geheimen van The Bachelor-vrijgezellen

The Bachelor 2024 is recent begonnen, en in plaats van maar 1 Bachelor zijn er dit seizoen 2! Namelijk Paul Roos en Rien Welsink. Maar Yvonne Coldeweijer had een slecht gevoel over de twee bachelors… En haar slechte voorgevoel is terecht! Zo zegt Paul Roos in het programma dat hij advocaat is, maar Yvonne heeft het wat beter onderzocht en kwam erachter dat Paul helemaal geen advocaat is! Hij was tijdens de opnames een stagiaire als advocaat, dat is zeker iets anders dan echt een advocaat zijn… En nu is hij zelfs weggelaten bij het bedrijf omdat ze blijkbaar niet tevreden waren met zijn prestaties. Hij werkt dus niet als advocaat maar als juridisch medewerker bij ABN Amro. En dat is toch echt een groot verschil qua werk.

Yvonne Coldeweijer onthult geheimen van de bachelors

Yvonne Coldeweijer onthult geheimen van de bachelors

The Bachelor mannen zijn er alleen voor de bekendheid

Maar de andere Bachelor, Rien Welsink, is volgens Yvonne Coldeweijer ook niet helemaal onschuldig! Volgens Yvonne is hij er echt alleen maar voor de fame. Rien zegt ook doodsleuk in het programma dat hij een bekende ex heeft en mee heeft gedaan aan een tv programma, namelijk ‘Models in Cape Town’. Na wat meer onderzoek weten we ook over wie het nu gaat. Rien Welsink heeft namelijk een relatie gehad met Vivian Hoorn, en de twee zij nog niet een een jaar uit elkaar! Hij had niks erover hoeven te zeggen en vers en nieuw in het programma kunnen starten, toch laat hij aan iedereen weten waarvan hij al bekend is en in de hoop dat hij zo alleen maar bekender wordt. Dat zou dan ook niet erg zijn voor zijn modellenwerk! Ook al zegt hij in het programma dat hij met vastgoed werkt. Beide Rien Welsink en Paul Roos lijken er tot nu toe echt alleen maar te zijn voor alle fame die ze kunnen krijgen door het programma.

 

 

Yvonne Coldeweijer onthult geheimen van de bachelors

Wil jij meer zien van onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer? Ga dan naar Instagram

Op Instagram kan je nog veel meer zien van Yvonne Coldeweijer. Neem dus zeker even een kijkje op haar Instagram-kanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...