Video: Yvonne Coldeweijer is overal afgevallen behalve bij haar enorme melkzakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yvonne Coldeweijer is sinds haar bevalling maar liefst 22 kilo afgevallen! Op een andere plek sleept ze zo te zien nog wél wat extra gewicht met zich mee…

Yvonne Coldeweijer is tijdens haar bevalling 22 kilo aangekomen. Dit zit ver boven het gemiddelde van 10 tot 12 kilo. Hier was ze nou ook niet bepaald blij mee. Ze vond het vreselijk dat ze zoveel was aangekomen. Inmiddels is ze deze kilo’s alweer kwijt. Naar eigen zeggen kwam dit vooral omdat ze enorm veel vocht vasthield tijdens de zwangerschap. Dat zou goed kunnen, want in de eerste drie dagen nadat ze was bevallen was ze alweer tien kilo kwijtgeraakt. Dat ging natuurlijk vanzelf, maar die overige kilo’s waren wel een stuk lastiger kwijt te raken. Hier heeft Yvonne dan ook alles aan gedaan. In een video op haar Instagrampagina is duidelijk te zien dat ze al haar kilo’s inmiddels weer kwijt is. In de video is ook goed te zien dat ze op een bepaald vlak nog wél een flinke omvang heeft. En haar mannelijke volgers smullen ervan! Wil je de hele video bekijken? Klik dan hier.

Yvonne Coldeweijer 1

Yvonne is streng geweest voor zichzelf tijdens afvallen

Yvonne geeft aan erg streng te zijn geweest voor zichzelf tijdens haar afvalproces. De eerste tien kilo was ze zo kwijt, maar de overige twaalf duurde wat langer. Echter is dit voor Yvonne alsnog erg snel gegaan, omdat ze zo streng was voor zichzelf. Zo heeft ze een streng dieet gevolgd, waarbij ze maar zes uur per dag mocht eten. Yvonne word elke ochtend rond 6:00 wakker, wat betekent dat ze alleen tussen 6:00 en 12:00 mocht eten. Dit is natuurlijk niet de gezondste manier om af te vallen, maar wel enorm effectief. Na dit een aantal weken vol te houden ging het snel. Toch had ze met de allerlaatste kilo’s nog moeite, dus had ze het proces nog maar iets lastiger gemaakt. Ze mocht tussen 6:00 en 12:00 alleen nog maar gezond voedsel eten. Inmiddels is ze al haar extra kilo’s dus weer kwijt.

Yvonne krijgt kritiek door afvaldieet na zwangerschap

Yvonne krijgt na het bekendmaken van haar afvaldieet flink wat kritiek over zich heen. Dit komt vooral omdat zij zoveel volgers heeft. Hierdoor zullen veel van haar volgers dit dieet ook volgen, omdat zij zien dat je binnen acht weken er weer hetzelfde uit kan zien als voor je zwangerschap. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, want de manier waarop Yvonne zo snel is afgevallen is slecht voor je gezondheid. Tenminste, dat is wat specialisten beweren. Zeker nadat je negen maanden zwanger bent geweest, schijnt zo’n afvaldieet enorm slecht voor je te zijn.

Yvonne Coldeweijers beviel van zoontje Ted

Yvonne Coldeweijers is bevallen van haar zoontje Ted. De roddelkoningin en haar vriend Max Vieleers werden op 8 december 2023 trotste ouders van hun eerste kindje. Op Instagram deelde ze trots foto’s van het kindje. De reacties onder deze foto’s zijn enorm verschillend. Zo staan er veel lieve felicitaties, maar zeker ook veel negatieve reacties. Zo wensen mensen het kindje toe dat ze niet hetzelfde karakter krijgt als haar moeder, die haar geld verdiend over het leed van anderen. Ook worden er opmerkingen geplaatst zoals: “Hoe heet hij? Roddel?” Veel mensen irriteren zich namelijk mateloos aan het werk van Yvonne. Zij deelt namelijk alle roddels over bekende Nederlanders. Hierdoor zijn al een aantal relaties kapot gegaan. Precies om deze reden gunnen veel mensen haar geen gelukkige relatie.

Wil jij meer zien van Yvonne Coldeweijer?

Wil jij meer zien van Yvonne Coldeweijer? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.