Delfina Chaves

Actrice Delfina Chaves (Máxima)

Carriere Delfina Chaves

Delfina Chaves, dochter van Miguel Chaves en Alejandra Schulz, heeft een succesvolle carrière in zowel televisie als theater in Argentinië. Na haar debuut in de sitcom "Concubinos" in 2012, volgden rollen in theaterstukken zoals "Viaje de locura" en "Criatura emocional", en televisieseries zoals "La Leona" en "Amar después de amar". In 2018 maakte ze de overstap naar Netflix met de serie "Edha" en speelde later in de historische telenovela "Argentina, tierra de amor y venganza". Ze verscheen ook in films zoals "Debacle" en "La corazonada". Haar veelzijdigheid blijkt uit haar rollen als model, actrice en presentatrice, en ze blijft haar vaardigheden tonen in zowel nationale als internationale producties, waaronder de Netflix-serie "Edha" en de film "La corazonada".

Delfina Chaves en serie Máxima Videoland

Toen de Argentijnse Delfina Chaves werd uitgekozen voor de rol van Máxima in de dramaserie 'Máxima', stond haar een grote rol te verwachten. Zoals eerder benoemd is Chaves in Argentinië al bekend als actrice, maar nu speelt ze de hoofdrol in een Nederlandse serie. En niet zomaar een serie, ze moet de koningin vertolken. Daarvoor heeft ze maandenlang onderzoek gedaan naar onze koningin.

Delfina Chaves relatie Martijn Lakemeier

Delfina Chaves speelt de rol van Máxima en Martijn Lakemeier de rol van Willem-Alexander. De twee hoofdrolspelers vormen dus samen een koppel op de set en zullen in de serie gaan trouwen. Toch is de vonk ook buiten de set overgevlogen. Het stel heeft een relatie. Martijn Lakemeier heeft zelfs zijn ex-vriendin, waarmee hij 10 jaar een relatie had, ervoor opzij geschoven.

Nieuws

Máxima-actrice Delfina Chaves gunt volgers kijkje in ver openhangende badjas (foto!)

Beeldschone actrice Delfina Chaves geniet intens van haar hotelkamertje! De Argentijnse, die de rol van Máxima speelt in de nieuwe serie van Videoland, lijkt daar niet heel veel kleding te willen dragen...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Yvonne Coldeweijer: Rokkenjagende ‘Videoland-Willem Alexander’ zette vriendin opzij voor ‘Máxima’

Binnenkort is er een nieuwe Videoland-serie te zien over het koninklijke koppel. De acteur en actrice die Willem-Alexander en Maxima spelen, zijn op de set verliefd op elkaar geworden. Deze gebeurtenis heeft volgens Yvonne Coldeweijer echter nare gevolgen voor de jeugdliefde van deze 'Willem-Alexander'...

Prinses Alexia verleidt heel mannelijk Nederland met nieuwe foto

De dochter van koningin Maxima, prinses Alexia, weet heel Nederland op zijn knieën te krijgen met deze bijzondere foto.

Deze beeldschone actrice gaat Koningin Máxima spelen in Videoland-serie over haar leven

De mooie actrice Delfina Chaves gaat de rol van haar leven vertolken. Ze speelt namelijk koningin Maxima in een nieuwe serie. 

Foto: Prachtige Prinses Amalia begint steeds meer op Koningin Máxima te lijken

Onze kroonprinses begint steeds meer op haar prachtige moeder te lijken. Dat blijkt wel uit nieuwe foto's die gemaakt zijn van Amalia

Foto: Heel Nederland wordt wild van Prinses Alexia in strak topje

Het is feest in Nederland. We vieren dat prinses Alexia de mooie leeftijd van 18 jaar heeft bereikt. Zelf viert ze dat ook, in een ontzettend strak topje. 
Delfina Chaves Maxima

Profiel

Geboortedatum: 19 februari 1996
Sterrenbeeld: vissen
Geboorteplaats: Lobos, Argentinië
Lengte: 1.68m
Familie: Gonzalo Chaves (broer), Paula Chaves (zus), Miguel Ángel Chaves (vader) en Alejandra Schulz (moeder)
Relatie: ja, met Martijn Lakemeier
Kinderen: geen
Beroep: actrice, model
Instagram: @delfichaves

Foto's

Delfina Chaves bio
Argentijnse actrice Delfina Chaves