Dave Roelvink

Influencer Dave Roelvink

Dave Roelvink (Amsterdam, 13 maart 1994) is een Nederlands model, DJ en mediapersoonlijkheid. Hij is vooral bekend als de zoon van de Nederlandse volkszanger Dries Roelvink. Dave begon zijn carrière op 16-jarige leeftijd nadat hij op straat werd aangesproken door een modelscout. Hij verscheen op covers van glossy tijdschriften en liep modeshows voor merken zoals Tommy Hilfiger. Dave maakte zijn tv-debuut in 2012 in programma's als Fort Boyard en later in De Roelvinkjes. Hij was ook te zien in Expeditie Robinson en had verschillende eigen programma's, zoals "Dave het huis uit" en "Dave en Donny op expeditie".

Dave Roelvink relatie, getrouwd en kinderen

Momenteel is Dave Roelvink vrijgezel. Eerder had de Nederlandse influencer een relatie met Jazzlyn Dusoswa, met wie hij een zoon genaamd Dean heeft. Ze hebben aangegeven uit elkaar te gaan omdat ze geloven dat hun zoon recht heeft op twee gelukkige ouders. Voorheen was Roelvink ook romantisch betrokken bij Jazzlyn Dusoswa, maar deze relatie is beëindigd. Later, van 2016 tot en met 2019, had hij een relatie met Julia Mekkes.

Dave Roelvink juridische problemen

Dave Roelvink heeft zichzelf herhaaldelijk in de problemen gebracht en ziet zichzelf als een beetje een boefje. In 2014 raakte hij in opspraak nadat hij naar verluidt een sekstape had gelekt waarin hij op een feestje oraal bevredigd werd door een vrouw. Het bleek ook dat hij met zijn vrienden op datzelfde feestje tienduizenden euro's aan spullen had gestolen, waaronder sieraden en iPads. Dit resulteerde in een veroordeling tot een taakstraf van 150 uur, uitgevoerd in een bejaardentehuis. In 2018 kwam Roelvink opnieuw in opspraak wegens rijden onder invloed, waarbij hij tweeënhalf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij kreeg een taakstraf van 40 uur.

Nieuws

Beeldschone Marijn Kuipers lijkt wild avondje met deze onwaarschijnlijke BN’er achter de rug te hebben (foto’s!)

Marijn Kuipers is betrapt met een wel hele bijzondere man. Wat is er allemaal aan de hand?

Video: Dave Roelvink brandt Yvonne Coldeweijer volledig af vanwege ernstige leugens

Nadat Yvonne Coldeweijer ernstige verhalen de wereld in heeft gebracht reageert Dave Roelvink erg fel terug.

Foto: Dave Roelvink wordt geterroriseerd door schijtende reiger

Dave Roelvink sloot een vriendschap met een reiger. Nu het beest zijn balkon smerig maakt is Dave er toch wel flink klaar mee. Daarom schakelt hij professionele hulp in om het beest weg te jagen..
Dave Roelvink

Profiel

Geboortedatum: 13 maart 1994
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Vrijgezel
Kinderen: (zoon) Dean
Beroep: Influencer
Instagram: De Instagram van Dave is @daveroelvink

Foto's

Dave Roelvink
Dave Roelvink