First Dates

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > First Dates

TV-programma First Dates

First Dates is een reality televisieprogramma dat te zien is op NPO 3. Het idee komt van origine uit Engeland maar het format is inmiddels in meer dan 20 landen te zien. Sinds 2015 is de show ook in Nederland te zien. Door BNNVARA wordt het uitgezonden op NPO 3. Elke aflevering komen er een aantal deelnemers voor een eerste date, zonder dat ze de ander ooit hebben ontmoet. Tijdens de date dineren de vrijgezellen samen in het restaurant en leren ze elkaar kennen. Na afloop worden de singles geïnterviewd en wordt er gevraagd of ze elkaar nog eens zouden willen zien. De kijker krijgt op het einde te horen of er uiteindelijk nog iets is ontstaan vanuit deze eerste date. De Nederlandse versie heeft als gastvrouw Denice Dest. Voorheen was Sergio Vyent de gastheer. 

First Dates restaurant en barman

De dates vinden plaats in het officiële First Dates restaurant. Dit restaurant is te vinden in Amsterdam-Noord. Het restaurant is helemaal voorzien van camera’s, zodat elke date op de voet gevolgd kan worden. Bij binnenkomst nemen de vrijgezellen eerst plaats achter de bar. Hier voorziet barman Victor Abeln ze van een eerste drankje, waarna hij even met ze kletst. Als de date vervolgens ook aanwezig is en het drankje op is, gaan de twee naar hun dinertafel. 

First Dates opgeven

Het is heel gemakkelijk om je voor First Dates op te geven. Via de website van BNNVARA ben je in enkele kliks bij het opgaveformulier. Ben je nou geen single, maar zou je wel graag een keer in het First Dates restaurant eten? Je kunt je ook opgeven als figurant. Samen met je eigen date kun je dan op de achtergrond van het programma van je eigen diner genieten. Het is ook nog eens heel goedkoop, voor €17,50 kun je er dineren, inclusief drinken!

First Dates gemist? Simpel terugkijken!

Heb je een First Dates aflevering gemist? Geen zorgen. Het is namelijk heel makkelijk om de afleveringen terug te kijken. Dit kan via NPO Start.

Nieuws

Deze voetballers probeerden tevergeefs Hélène Hendriks te versieren

Hélène Hendriks is in de voetbalwereld een van de meest begeerlijke vrouwen naast de lijn. Deze voetballers probeerden tevergeefs haar te versieren.

Is Jill Goede (22) de ‘onterechte’ winnares van Big Brother?

Na storing bij stemmen tellen moest er toch iemand als winnaar van Big Brother worden aangewezen...

Deze bekende vrouwen zoeken liefde in First Dates

Het is weer tijd voor een speciale Valentijn-aflevering van First Dates. In First dates VIPS mogen bekende Nederlanders plaatsnemen in het restaurant in een poging de liefde te vinden. Deze vrouwen doen mee.

Melissa Drost is de slimste flirt

In De Slimste Mens spatten de vonken van het scherm. Melissa Drost en Tijl Beckand flirten erop los. Het maakte voor een spannende aflevering.

ZIEN: De vonken slaan over in Big Brother

Zit jij ook zo te smullen van het nieuwe Big Brother-seizoen? Twee nieuwe vrouwen hebben hun intrede gemaakt en beloven heel wat los te...

Pleun Bierbooms op date met wildvreemde in First Dates VIPS

Succes in de muziek heeft Pleun Bierbooms voldoende. Geluk in de liefde, dáár zoekt de The Voice of Holland-winnares nog naar! Pleun dook op bij First Dates VIPS, op zoek naar de ware. Heeft deze kieskeurige blondine haar droomdate gevonden?

K*t k*t, het zijn net mensen

Ons koninklijk huis wordt wel eens op een voetstuk geplaatst. Maar soms herinneren de royals iedereen er even aan dat ze net mensen zijn.

Falentijnsdag: Voor als je faalt in de liefde

Valentijn zonder liefde, is als Nick zonder Simon en daarom dus een 'Falentijn'. Wat moet je in hemelsnaam op deze Falentijnsdag? Mannenzaken helpt je.
First Dates

Profiel

Eerste uitzending: 2015
Presentatoren: Denice Dest, voorheen Sergio Vyent
Origine: Engeland

Foto's

First Dates
First Dates
First Dates