Influencers

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers

Het is een relatief nieuw beroep, en je kunt er niet voor studeren. Toch zijn er de afgelopen jaren ontzettend veel vrouwen bijgekomen die als influencer door het leven gaan. Ze hebben hun bekendheid vaak te danken aan hun kanalen op Youtube, Instagram of bijvoorbeeld TikTok. Het gaat bij deze vloggers en bloggers vaak vooral om het visuele: ze komen met foto’s en video’s in het nieuws, en prijzen op die manier ook hun soms gesponsorde spullen aan. Het is voor elke doelgroep een goed idee om vrouwen als Nikkie Plessen, Yvonne Coldeweijer of Sylvie Meis te volgen. Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in hun boodschap valt er vaak toch een hoop te zien op hun sociale media.

Nieuws over influencers

Foto: Nikkie Plessen voelt zich koningin tussen allemaal lookalikes

Nikkie Plessen is de absolute koningin van de strakke pakjes. Maar ze heeft nu concurrentie in de vorm van haar lookalikes. 

Sylvana IJsselmuiden berijdt groot, groen monster op stoere foto

Sylvana IJsselmuiden heeft geen angst. Ze spendeert haar weekend het liefste op haar grote groene monster. En daar deelt ze trots een foto van. 

Foto: Zo blaast Max Verstappen stoom af zonder vriendin Kelly Piquet

Max Verstappen is de laatste tijd flink bezig om al zijn frustraties eruit te sporten. Maar waar is Kelly Piquet toch de hele tijd?

Foto: Nikkie Plessen laat buik zien in raadselachtig pakje

Nikkie Plessen heeft een nieuwe outfit waarmee ze flinke indruk maakt bij haar volgers. Alleen is het een beetje een raadselachtig pakje.

Foto: Yolanthe Cabau geniet van schitterend uitzicht met knalgeel attribuut

Yolanthe Cabau van Kasbergen zet zich volledig in voor een gezondere leefstijl. Ze heeft nu waterflessen laten maken om mensen meer water te laten drinken.

Foto: Maxime Meiland geeft showtje weg in kleedkamer

De beeldschone Maxime Meiland geeft een kleine show weg in haar kleedkamer. Daar laat ze al haar verleidelijke outfits zien. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden laat veelbelovende geheime talenten zien

Sylvana IJsselmuiden heeft blijkbaar nóg meer geheime talenten. De presentatrice laat ons op een video haar beste trucjes zien!

TVOH-coach Anouk verwijdert pijnlijke foto van Instagram

Het drama rondom programma The Voice of Holland neemt een nieuwe wending. Coach Anouk verwijderd een belastende foto.

Top influencers