Influencers

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers

Het is een relatief nieuw beroep, en je kunt er niet voor studeren. Toch zijn er de afgelopen jaren ontzettend veel vrouwen bijgekomen die als influencer door het leven gaan. Ze hebben hun bekendheid vaak te danken aan hun kanalen op Youtube, Instagram of bijvoorbeeld TikTok. Het gaat bij deze vloggers en bloggers vaak vooral om het visuele: ze komen met foto’s en video’s in het nieuws, en prijzen op die manier ook hun soms gesponsorde spullen aan. Het is voor elke doelgroep een goed idee om vrouwen als Nikkie Plessen, Yvonne Coldeweijer of Sylvie Meis te volgen. Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in hun boodschap valt er vaak toch een hoop te zien op hun sociale media.

Nieuws over influencers

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Influencer Jade Anna deelt bizarre foto van vóór en ná ze flink bezig is geweest

Jade Anna van Vliet deelt twee foto's waarop het bizarre resultaat van heel hard werken goed te zien is. Dit moet je zien!

Om deze 5 redenen is Jaimie Vaes de grote verrassing van Expeditie Robinson

Jaimie Vaes is dé grote verassing van het nieuwste seizoen Expeditie Robinson. Dit zijn de vijf redenen waarom Jaimie misschien wel met de overwinning naar huis gaat..

Dionne Slagter (OnneDi) laat schokkende foto’s zien tijdens Who’s That Girl – Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS

Dionne Slagter, ook wel bekend als OnneDi laat haar fans schrikken met hele heftige foto's tijdens Who's That Girl - Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS.

Foto: Marijn Kuipers trakteert volgers op duizelingwekkende inkijk in laag topje

Influencer Marijn Kuiper heeft haar volgers op Instagram verwend met een gewaagde foto met een wel heel grote inkijk.

Wow: Sylvie Meis is strakker dan ooit op verleidelijke zwembadfoto

De prachtige Sylvie Meis heeft weer een foto aan het zwembad gemaakt. Dat gebeurt wel vaker, maar deze is wel heel erg verleidelijk.

Foto: Sylvana IJsselmuiden laat haar ‘oude ballen’ zien in knellend shirtje

Sylvana IJsselmuiden heeft weer een heerlijke foto online gedeeld met haar volgers en daarop laat ze met plezier haar oude ballen zien. 

Foto: Bram Krikke komt wereldster Zendaya tegen in Amsterdamse snackbar

Bram Krikke is precies zo iemand die gek genoeg altijd bekend is met andere mensen en veel connecties heeft. Zo kent hij zelfs actrice Zendaya!

Top influencers