Influencers

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers

Het is een relatief nieuw beroep, en je kunt er niet voor studeren. Toch zijn er de afgelopen jaren ontzettend veel vrouwen bijgekomen die als influencer door het leven gaan. Ze hebben hun bekendheid vaak te danken aan hun kanalen op Youtube, Instagram of bijvoorbeeld TikTok. Het gaat bij deze vloggers en bloggers vaak vooral om het visuele: ze komen met foto’s en video’s in het nieuws, en prijzen op die manier ook hun soms gesponsorde spullen aan. Het is voor elke doelgroep een goed idee om vrouwen als Nikkie Plessen, Yvonne Coldeweijer of Sylvie Meis te volgen. Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in hun boodschap valt er vaak toch een hoop te zien op hun sociale media.

Nieuws over influencers

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt versierd door opgewonden chauffeur

Sylvana IJsselmuiden heeft de meest vrolijke Uber chauffeur aller tijden gevonden. Al lijkt hij wel heel vriendelijk te worden na een tijd. 

Foto: Nikkie Plessen ligt languit op speedboot in piepklein topje

Nikkie Plessen is lekker op vakantie in Frankrijk. Hier is Nikkie uitgebreid aan het genieten terwijl ze met een mini topje in een speedboot zit. De blondine moet oppassen dat hij niet wegwaait op het water!

Video: Beeldschone Kelly Piquet filmt zichzelf vanuit zeer interessante hoek

De uiterst knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet heeft een geweldige nieuwe video gedeeld vanaf haar vakantieadres. 

Video: Yolanthe Cabau kijkt verlekkerd naar eigen pikante foto’s

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een groot fan van haar eigen foto's. Dus bladert de prachtige brunette graag door haar album.

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft. 

Zonnebadende Sylvana IJsselmuiden krijgt onverwacht commentaar op foto

Op haar Instagram plaatst Sylvana Ijsselmuiden foto's waar menig model jaloers op is. Haar nieuwste kiekje was blijkbaar te spannend, want ze kreeg commentaar over wat ze liet zien!

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Top influencers