Wie Is De Mol

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Wie Is De Mol

TV-programma Wie Is De Mol

Wie Is De Mol? Is een tv-programma waarin een groep kandidaten opdrachten en uitdagingen moeten voltooien om geld te verdienen voor de pot. Eén van de kandidaten wordt aan het begin van het seizoen in het geheim aangewezen als De Mol. De kijker weet niet wie De Mol is, en de kandidaten ook niet. Het doel van De Mol is om de opdrachten en uitdagingen te saboteren. Aan het einde van elke aflevering moeten de kandidaten een ‘test’ maken waarin ze vragen krijgen over de identiteit van De Mol. De kandidaat die de meeste fouten maakt, en dus het minst goed in de gaten heeft wie De Mol is, moet vertrekken. De Mol zelf doet voor de vorm ook een test, maar wordt uiteraard nooit voortijdig uit het spel gehaald. De uiteindelijk winnaar van Wie Is De Mol? is de kandidaat die het langst in het spel weet te blijven. Deze kandidaat wint de totale inhoud van de pot. 

Locatie Wie Is De Mol? 

Elk seizoen van Wie Is De Mol? speelt zich af in het buitenland. De Nederlandse versie van het tv-programma heeft inmiddels talloze landen in bijna alle continenten gehad. De locaties worden altijd mooi in beeld gebracht, en in de opdrachten en spellen komen altijd veel culturele elementen uit dat land voorbij. Dit spoort de kijker vaak aan om na het zien van Wie Is De Mol? een vakantie te boeken in dat land. Het seizoen van WIDM 2022 speelt zich af in Albanië. 

Deelnemers Wie Is De Mol? 

Wie Is De Mol? is al vanaf 1999 op de Nederlandse tv te zien. Eerst werd het programma uitgezonden door AVRO, dat later AVROTROS werd. Tot 2005 bestond de groep kandidaten nog uit onbekende Nederlanders. Daarna werden er uitsluitend bekende Nederlanders uitgenodigd om mee te doen met de spelshow. Door de jaren heen zijn er ook veel verschillende presentatoren de revue gepasseerd. Tussen 1999-2005 stond Angela Groothuizen aan het roer. Zij werd opgevolgd door Karel van de Graaf (2006-2007), Pieter Jan Hagens (2008-2011) en Art Rooijakkers (2012-2018). Tegenwoordig wordt Wie Is De Mol? gepresenteerd door Rik van de Westelaken. 

Bij het selecteren van kandidaten wordt er over het algemeen niet gekozen voor enorm beroemde bekende Nederlanders. Het komt dan ook vaak voor dat deelnemers Wie Is De Mol? kunnen gebruiken om hun carrière een mooie boost te geven. 

Wie Is De Mol 2022 

Seizoen 22 van Wie Is De Mol begon op 1 januari 2022. De uitzendingen zijn elke zaterdag te zien op NPO1, en beginnen om 20.30. De kandidaten van dit seizoen zijn Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Latitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma. 

Nieuws

Foto: Bloedfanatieke Laetitia Gerards raakt gewond tijdens Wie Is De Mol

Laetitia Gerards i een van de meest fanatieke kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar haar fanatisme heeft haar nu een blessure opgeleverd.

Foto: afvaller Welmoed Sijtsma bewijst dat Wie Is De Mol een oprecht programma is

Welmoed Sijtsma leek het zo goed te doen in het spannende programma Wie is de Mol? Maar ze bewijst wel dat het een oprecht programma is. 

Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

De nieuwe samenstelling van K3 is blijkbaar toch niet goed genoeg. Een nieuwe foto bewijst dat het trio Fresia, Welmoed en Laetitia uit Wie Is De Mol die taak beter op zich kan nemen.

Foto: Doodsbange Laetitia Gerards heeft bescherming nodig tijdens Wie Is De Mol

Daar is die dan, de lasergame opdracht, het vaste onderdeel van Wie is de Mol? Alleen Laetitia Gerards kan er iets minder van genieten. 

Fresia maakt zich verdacht in WIDM met stoere foto

Fresia Cousiño Arias maakt zich in de laatste aflevering van Wie is de Mol? wel heel erg verdacht met deze bijzondere actie. 

Foto: Welmoed Sijtsma laat onverwachts haar twee jokers zien

Welmoed Sijtsma ontpopt zich als meeste sluwe kandidaat in Wie is de Mol? Ze lijkt momenteel al twee jokers in haar bezit te hebben gehad. 

Laetitia Gerards speelt smerig spelletje op nieuwe foto Wie Is De Mol

Operazangeres Laetitia Gerards begint zich langzaam te ontpoppen als de ster van Wie is de Mol? 2022 met haar smerige spelletjes. 

Marlijn Weerdenburg maakt spannende belofte met foto van achterzijde

Marlijn Weerdenburg maakt een wel erg spannende belofte met haar laatste foto. Daar belooft ze meer van haar achterzijde te laten zien. 
Wie Is De Mol

Profiel

Eerste uitzending: 1999 
Presentator: Rik van de Westelaken 
Zender: NPO 1 

Foto's

Wie Is De Mol
Wie is de Mol
Wie is de Mol 2020