Wie Is De Mol

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Wie Is De Mol

TV-programma Wie Is De Mol

Wie Is De Mol? Is een tv-programma waarin een groep kandidaten opdrachten en uitdagingen moeten voltooien om geld te verdienen voor de pot. Eén van de kandidaten wordt aan het begin van het seizoen in het geheim aangewezen als De Mol. De kijker weet niet wie De Mol is, en de kandidaten ook niet. Het doel van De Mol is om de opdrachten en uitdagingen te saboteren. Aan het einde van elke aflevering moeten de kandidaten een ‘test’ maken waarin ze vragen krijgen over de identiteit van De Mol. De kandidaat die de meeste fouten maakt, en dus het minst goed in de gaten heeft wie De Mol is, moet vertrekken. De Mol zelf doet voor de vorm ook een test, maar wordt uiteraard nooit voortijdig uit het spel gehaald. De uiteindelijk winnaar van Wie Is De Mol? is de kandidaat die het langst in het spel weet te blijven. Deze kandidaat wint de totale inhoud van de pot. 

Locatie Wie Is De Mol? 

Elk seizoen van Wie Is De Mol? speelt zich af in het buitenland. De Nederlandse versie van het tv-programma heeft inmiddels talloze landen in bijna alle continenten gehad. De locaties worden altijd mooi in beeld gebracht, en in de opdrachten en spellen komen altijd veel culturele elementen uit dat land voorbij. Dit spoort de kijker vaak aan om na het zien van Wie Is De Mol? een vakantie te boeken in dat land. Het seizoen van WIDM 2022 speelt zich af in Albanië. 

Deelnemers Wie Is De Mol? 

Wie Is De Mol? is al vanaf 1999 op de Nederlandse tv te zien. Eerst werd het programma uitgezonden door AVRO, dat later AVROTROS werd. Tot 2005 bestond de groep kandidaten nog uit onbekende Nederlanders. Daarna werden er uitsluitend bekende Nederlanders uitgenodigd om mee te doen met de spelshow. Door de jaren heen zijn er ook veel verschillende presentatoren de revue gepasseerd. Tussen 1999-2005 stond Angela Groothuizen aan het roer. Zij werd opgevolgd door Karel van de Graaf (2006-2007), Pieter Jan Hagens (2008-2011) en Art Rooijakkers (2012-2018). Tegenwoordig wordt Wie Is De Mol? gepresenteerd door Rik van de Westelaken. 

Bij het selecteren van kandidaten wordt er over het algemeen niet gekozen voor enorm beroemde bekende Nederlanders. Het komt dan ook vaak voor dat deelnemers Wie Is De Mol? kunnen gebruiken om hun carrière een mooie boost te geven. 

Wie Is De Mol 2022 

Seizoen 22 van Wie Is De Mol begon op 1 januari 2022. De uitzendingen zijn elke zaterdag te zien op NPO1, en beginnen om 20.30. De kandidaten van dit seizoen zijn Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Latitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma. 

Nieuws

Luxe poes Hila Noorzai vertoont divagedrag met privélounge tijdens opnames Wie Is De Mol?

Hila Noorzai blijkt een exclusieve 'privé lounge' te hebben tijdens opnames Wie is de Mol? De presentatrice kijkt toch bedrogen uit te komen...

Nieuw seizoen Wie is de Mol wekt nu al enorme ergernis bij kijker: “Verschrikkelijk”

Wie is de Mol? is nog maar net begonnen, maar wordt nu al afgekeurd door vele kijkers. Wat wordt er gezegd en waarom wordt het programma niet goed bekeken?

Nieuw seizoen Wie Is De Mol? lijkt nu al te ‘verdwijnen’ na enorme fout (video!)

Wie is de Mol? komt met een compleet nieuw seizoen maar het lijkt nu al alsof niemand er meer vanaf weet door deze grote fouten!

Niets is wat het lijkt: Wie is de Mol-seizoen met onbekenden bevat stiekem tóch een bekende Nederlander!

Het nieuwe Wie is de Mol-seizoen zal dit jaar met onbekende Nederlanders zijn. Maar dan zien we tóch wel een bekende Nederlander ertussen zitten!

Wie Is De Mol? zwaar onder vuur na rel tijdens finale-uitzending: ‘Hoe kon dit zo misgaan?’

Alles ging fout bij de live finale-uitzending van Wie is de Mol! Toch heeft de kijker hier weinig van gemerkt...

Video: Anna Gimbrère rent in badpakje over je beeldscherm tijdens Wie Is De Mol?

Anna Gimbrère, kandidaat bij Wie is de Mol?, verwent alle fans met haar strakzittend badpakje! Wat ziet dat er goed uit.

Foto: Marlijn Weerdenburg blijkt zeer close met oplichter Wie Is De Mol?

Marlijn Weerdenburg heeft een intieme foto geplaatst met opvallend bijschrift over déze oplichter uit Wie Is De Mol?

WIDM-kijkers denken na deze foto De Mol definitief ontmaskerd te hebben

Nadat WIDM een bericht plaatst waarin wordt gevraagd op wie de mensen zitten is het al snel duidelijk wie nu de mol is...
Wie Is De Mol

Profiel

Eerste uitzending: 1999
Presentator: Rik van de Westelaken
Zender: NPO 1
Bedenkers: Michiel Devlieger, Tom Lenaerts, Bart De Pauw, Michel Vanhove

Foto's

Wie Is De Mol
Wie is de Mol
Wie is de Mol 2020