ZIEN: René van der Gijp rent weg voor Hugo de Jonge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het was weer tijd voor de nieuwe aflevering van De TV Kantine. En onder andere René van der Gijp en Hugo de Jonge kwamen voorbij.

Lees ook: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Ja lekker man” klinkt het als René door de gangen van het RTL gebouw loopt. Je moet echt twee keer kijken om te zien dat het Carlo Boszhard is en niet echt de voetbal commentator. Al is die lach van René wel heel goed nagedaan, bijna eng. Ook kroop Elise Schaap in de huid van Chantal Janzen en deed Irene Moors doventolk Irma na. Er viel genoeg te zien dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Thuiswedstrijd

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Carlo in de huid kruipt van René. Het is dus, om in de voetbaltermen te blijven, een thuiswedstrijd. Van der Gijp gaf op zijn manier een rondleiding achter de schermen. En halverwege stond hij ineens in de Spartaanse kleedkamer van minister Hugo de Jonge. Als Hugo dan begint over afstand houden en coronamaatregels houdt René het maar snel voor gezien. De deur dicht gooien is dan ook de makkelijkste manier van afstand houden. Gelukkig kon de echte René er ook nog om schaterlachen. Bij Veronica Inside schotelden ze hem even een spiegel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?