YES: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ja, het is weer zover! Elise Schaap is weer terug van weggeweest en verschijnt donderdag 7 januari in de Casting Kantine. 

Elise Schaap in de Casting Kantine

In de aanloop naar het volgende seizoen van de TV Kantine, dat vanaf 14 januari elke donderdag te zien is, is eenmalig een aflevering van de Casting Kantine te zien. Hierin zien we hoe Elise Schaap, Irene Moors en Carlo Boszhard op zoek gaan naar nieuw imitatietalent. (lees verder na het filmpje)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

 

Elise Schaap kruipt weer in de huid van déze blondine

Voor het nieuwe seizoen van de TV Kantine zal actrice Elise Schaap weer in de huid kruipen van een bekend typetje: Nikkie Plessen. En als ze dat dit jaar weer net zo goed doet als vorig jaar, belooft ook dit seizoen weer een regelrechte hit te worden! We zijn wel benieuwd naar welke typetjes Elise Schaap dit seizoen nog meer gaat vertolken. Bachelorette Gaby, Famke Louise bij Jinek of een single Leontine? We gaan het zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.