YES: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ja, het is weer zover! Elise Schaap is weer terug van weggeweest en verschijnt donderdag 7 januari in de Casting Kantine. 

Elise Schaap in de Casting Kantine

In de aanloop naar het volgende seizoen van de TV Kantine, dat vanaf 14 januari elke donderdag te zien is, is eenmalig een aflevering van de Casting Kantine te zien. Hierin zien we hoe Elise Schaap, Irene Moors en Carlo Boszhard op zoek gaan naar nieuw imitatietalent. (lees verder na het filmpje)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

 

Elise Schaap kruipt weer in de huid van déze blondine

Voor het nieuwe seizoen van de TV Kantine zal actrice Elise Schaap weer in de huid kruipen van een bekend typetje: Nikkie Plessen. En als ze dat dit jaar weer net zo goed doet als vorig jaar, belooft ook dit seizoen weer een regelrechte hit te worden! We zijn wel benieuwd naar welke typetjes Elise Schaap dit seizoen nog meer gaat vertolken. Bachelorette Gaby, Famke Louise bij Jinek of een single Leontine? We gaan het zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

 

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...