Vermaak

HomeVermaak

Nieuw! Loki is de nieuwe Marvel hit serie

Het is tijd voor een nieuwe Marvel serie, namelijk Loki. En het is weer een enorme hit! Marvel's grootste antiheld krijgt zijn moment in de spotlight.

Nieuw op Netflix: De Original serie Sweet Tooth

Fans van post apocalyptische werelden en een goede portie fantasy, kunnen nu opgelucht adem halen met de komst van de nieuwe Netflix Original Sweet Tooth. 

3 redenen om tóch naar de nieuwe K3-film Dans van de Farao te gaan

K3 is terug met een nieuwe film net op tijd voor de opening van de bioscopen. Hanne, Marthe en Klaasje maken de bioscopen onveilig.

De beste sport docu’s op netflix

Nu de documentaire over voetballer Memphis Depay er aan zit te komen, is het misschien handig te weten welke gave sport documentaires je nog meer kan kijken!

Holly Mae Brood zorgt voor hoogtepunt bij Love Island-deelnemer Rosa Mol

Presentatrice Holly Mae Brood bouwt de spanning op. Deelnemer Rosa Mol stort bijna in, maar kan uiteindelijk lachen...

Maan de Steenwinkel’s intieme moment met Miss Montreal tijdens The Streamers

The Streamers hebben gisteravond hun laatste concert aller tijden gegeven. Het hoogtepunt was natuurlijk het duet tussen Maan de Steenwinkel en Miss Montreal. 

Chantal Janzen houdt weer pyjama party: dit zijn de mooiste gasten

Nederland is nog lang niet af van de slaapfeestjes van presentatrice Chantal Janzen. Zij komt namelijk keihard terug met haar programma Chantals Pyjama Party.

Gaat Geraldine Kemper met Big Brother de Televizier ring winnen?

Er mag weer gestemd worden op de Gouden Televizier-Ring en dit jaar kan die gaan naar Geraldine Kemper. De blondine is in de race met het laatste seizoen van Big Brother. Maar gaat ze de winst pakken?

Foto updates

Myron Koops
Celine Huijsmans
Irene van de Laar
Nicolette van Dam
Marije Knevel
Maan de Steenwinkel
Puck Moonen
Loiza Lamers
Susan Smit
Christina Curry

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.