Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Tijdens een aflevering van De Oranjezondag was Jack van Gelder te gast. Hij was samen met Lilian Marijnissen en Sam Hagens te gast bij het programma wat gepresenteerd wordt door Hélène Hendriks. Rutger Castricum is de vaste gast die er dus altijd bij is. Rutger werd tijdens de aflevering even flink gefileerd door Jack van Gelder. Hij vroeg zich af waarom Rutger zijn bril niet op zet. Hij noemt hem daarna ‘Zo ijdel als wat’. Rutger zegt dat hij gewoon niet graag te koop loopt met zijn handicap. Hij heeft zijn bril wel bij en zet hem toch ook even op. Rutger zou Rutger niet zijn als hij geen goede comeback voor Jack heeft klaarliggen. Zodra hij zijn bril opgezet heeft sneert hij: ”Ik zie er wel beter door, daarom doe ik hem meteen weer af Jack.” Bekijk de video hieronder!

Jack van Gelder heeft hekel aan Frans Timmermans

Van Gelder was aardig op dreef tijdens de aflevering van De Oranjezondag. Naast dat hij Rutger even goed voor de gek hield, had hij ook nog een paar zeer negatieve woorden over Frans Timmermans. Timmermans had namelijk, volgens zichzelf, een hele domme verspreking gedaan. Hij zei namelijk het volgende: ”Wij zullen niets nalaten om te voorkomen dat Wilders in dit land aan de macht komt.” 

Jack van Gelder gelooft niet dat Timmermans het woord ‘niets’ in deze zin per ongeluk heeft gezegd. Daarnaast zegt Jack ook nog eens dat hij alles raar vindt wat Timmermans zegt. Als kers op de taart zegt hij ook dat Timmermans gewoon toneel speelt. Ook geeft Jack nog eens duidelijk aan dat Wilders al twintig jaar beveiliging heeft en dat zo’n woord als ‘niets’ in dit geval dan zo cruciaal is en dat als het echt een verspreking zou zijn dat Timmermans nog dommer is dan hij eruit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!