Radio

Hoe gek is het dat radio nog steeds bestaat? Gezien de cultuur die om het stokoude medium draait kan je concluderen dat radio gewoon een blijvertje is. Livestreams en kijkradio hebben radio-uitzendingen een leuke extra dimensie gegeven, wat stiekem ook wonderen doet voor de populariteit van de persoonlijkheden achter het medium. Radio-dj’s zijn allang geen stoffige mannetjes in een rokerige studio meer, maar echte personality’s die door zenders als 538, Qmusic of Veronica flink in de spotlights gezet worden. Dat is natuurlijk terecht: beeldschone sfeermakers als bijvoorbeeld Marieke Elsinga zijn gemaakt voor de radio, zeker als je via een livestream ook kan zien wat er in de studio gebeurt!

Nieuws over radio

Celine Huijsmans laat volgers schrikken met zorgwekkende foto

De prachtige Celine Huijsmans heeft haar volgers wel even aan het schrikken gebracht. Met een bijzondere foto maakt ze haar fans bezorgd. 

Foto: Celine Huijsmans gooit been omhoog op vreemde plek

Celine Huijsmans maakt momenteel Italië onveilig. Maar daar moet ze wel even uitgebreid rekken en strekken. 

Foto: Celine Huijsmans stiekem gefotografeerd met open gulp

Celine Huijsmans dacht even zorgeloos op vakantie te gaan. Helaas zit de paparazzi overal en laat er nu net een foto zijn gemaakt terwijl Celine haar gulp wagenwijd openstaat..

Celine Huijsmans geniet ein-de-lijk weer op de radio bij Gerard Ekdom

Celine Huijsmans is al even weg bij Radio Veronica. Daar was de beeldschone blondine helaas niet meer welkom. Ze heeft echter een nieuw, tijdelijk plekje gevonden en is weer te horen/zien.

Foto: Celine Huijsmans smult van glibberig hapje met vriendinnen

Celine Huijsmans houdt wel van lekker eten. En dan wel een heel specifiek soort eten, zo laat ze zien op Instagram. Samen met vriendinnen geniet de nieuwslezeres wel van een erg glibberig hapje. Wat is het precies dat ze naar binnen laat glijden? Aan de foto's lijkt het te gaan om een van de eerste haringen van dit seizoen. Celine stond vooraan aan de rij en ging aan de slag met de delicatesse.

Video: Superfitte Celine Huijsmans bewondert nieuw snoepje

Celine is niet zo veel te vinden op social media. De knappe presentatrice is namelijk helemaal in de ban van haar nieuwe snoepje. 

Video: Eva Koreman hijgt in microfoon tijdens radio-uitzending

Radio-dj Eva Koreman gaat wel héél ver om haar luisteraars te vermaken...

Foto: Marieke Elsinga geeft reden voor plotselinge verdwijning bij Qmusic

Marieke Elsinga is even helemaal klaar met Qmusic, haar baan en haar routine. De presentatrice blijft voorlopig uit beeld. Is ze gewoon moe, of speelt er meer?