Radio

Hoe gek is het dat radio nog steeds bestaat? Gezien de cultuur die om het stokoude medium draait kan je concluderen dat radio gewoon een blijvertje is. Livestreams en kijkradio hebben radio-uitzendingen een leuke extra dimensie gegeven, wat stiekem ook wonderen doet voor de populariteit van de persoonlijkheden achter het medium. Radio-dj’s zijn allang geen stoffige mannetjes in een rokerige studio meer, maar echte personality’s die door zenders als 538, Qmusic of Veronica flink in de spotlights gezet worden. Dat is natuurlijk terecht: beeldschone sfeermakers als bijvoorbeeld Marieke Elsinga zijn gemaakt voor de radio, zeker als je via een livestream ook kan zien wat er in de studio gebeurt!

Nieuws over radio

Video: Zo heb je Bridget Maasland nog nooit gezien!

RTL Boulevard-ster Bridget Maasland is al een hele lange tijd op televisie te zien. Onlangs deelde ze twee video's uit haar eigen collectie... maar zo kennen we Bridget helemaal niet!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Video: Bettina Holwerda wordt flink betast tijdens héél intieme massage

Blondine Bettina Holwerda deelt een nogal intiem verhaal met Ruud de Wild tijdens de live uitzending van NPO Radio 2...

Foto: Airen Mylene krijgt enorm veel reacties op intieme close-up

Presentatrice Airen Mylene deelt een enorm intieme foto op haar sociale media waar haar volgers ontzettend van schrikken...

Video: Airen Mylene gooit hijgend beentjes in de lucht

Airen Mylene komt altijd zo rustig over op tv, maar nu is ze helemaal los en gooit ze hijgend de beentjes in de lucht. 

Celine Huijsmans deelt verleidelijke foto met tong vanuit radiostudio

De knappe Celine Huijsmans laat zichzelf van haar beste kant zien op een plagerige foto. De blondine steekt haar tong uit, en dat tijdens werktijd!

Video: Beeldschone Top 2000 DJ Annemieke Schollaardt speelt met flinke ballen in de studio

De Top 2000 is weer in volle gang en dat gaat samen met een hoop gekkigheid in de studio. DJ Annemieke Schollaardt laat zich in deze video helemaal gaan!

Foto: Annemieke Schollaardt laat collega tijdens Top 2000 in enorme ballonen knijpen

Radio dj Annemieke Schollaardt mag dit jaar weer de Top 2000 presenteren en pakt helemaal uit. Ze laat haar collega zelfs knijpen in haar enorme ballonnen tijdens de uitzending!