Radio

Hoe gek is het dat radio nog steeds bestaat? Gezien de cultuur die om het stokoude medium draait kan je concluderen dat radio gewoon een blijvertje is. Livestreams en kijkradio hebben radio-uitzendingen een leuke extra dimensie gegeven, wat stiekem ook wonderen doet voor de populariteit van de persoonlijkheden achter het medium. Radio-dj’s zijn allang geen stoffige mannetjes in een rokerige studio meer, maar echte personality’s die door zenders als 538, Qmusic of Veronica flink in de spotlights gezet worden. Dat is natuurlijk terecht: beeldschone sfeermakers als bijvoorbeeld Marieke Elsinga zijn gemaakt voor de radio, zeker als je via een livestream ook kan zien wat er in de studio gebeurt!

Nieuws over radio

Bram Krikke en Bas Hoeflaak maken hilarische video over tweedehands winkel

Bram Krikke heeft het weer voor elkaar. Hij maakt regelmatig van die leuke online video's en ook deze is weer hilarisch!

Video: Airen Mylène legt hele 538-radiostudio plat met tongverhaal

Airen Mylène weet wel hoe ze de aandacht van de mannen in de radiostudio kan krijgen. Dit doet ze met een bizar tongverhaal...

Knappe 538-nieuwslezeres Iris Schut (27) krijgt rode wangetjes tijdens radioshow

Iris Schut is een ontzettend leuke dame. Ze is slim, lief, grappig en heeft een goede carrière. Maar...ze is wel alleen. Haar Radio 538 collega's brengen daar verandering in.

Foto: Bram Krikke koekeloert dwars door het shirtje van Robin Holzken heen

Natuurlijk weet iedereen dat Bram Krikke een ongelooflijk mooie vriendin heeft. Maar daar is hij zelf soms ok van verbaasd. 

Foto: Celine Huijsmans laat kijker smullen tijdens Hart van Nederland

Celine Huijsmans heeft een ontzettend mooie stap gemaakt, terug naar het programma Hart van Nederland. En daar mag ze leuke pakjes dragen!

Foto: Robin Holzken heeft het koud en steelt kleding van haar vriend Bram Krikke

Bram Krikke en Robin Holzken maken samen de leukste foto's. Maar nu heeft Robin besloten de kleding van Bram te stelen.

3FM-dj Sophie Hijlkema laat zich in glazen huis door wildvreemde man versieren

Sophie Hijlkema gaat op Tinder voor het goede doel. Bij 3FM Serious Request laat ze mannen haar hart veroveren.

Foto: 3FM-dj Sophie Hijlkema verleidt duizenden mannen tot gulle donatie

Radio dj Sophie Hijlkema heeft zich laten opsluiten in het Glazen Huis. Daar hoopt ze geld op te halen voor het goede doel.