Radio

Hoe gek is het dat radio nog steeds bestaat? Gezien de cultuur die om het stokoude medium draait kan je concluderen dat radio gewoon een blijvertje is. Livestreams en kijkradio hebben radio-uitzendingen een leuke extra dimensie gegeven, wat stiekem ook wonderen doet voor de populariteit van de persoonlijkheden achter het medium. Radio-dj’s zijn allang geen stoffige mannetjes in een rokerige studio meer, maar echte personality’s die door zenders als 538, Qmusic of Veronica flink in de spotlights gezet worden. Dat is natuurlijk terecht: beeldschone sfeermakers als bijvoorbeeld Marieke Elsinga zijn gemaakt voor de radio, zeker als je via een livestream ook kan zien wat er in de studio gebeurt!

Nieuws over radio

Foto: wat is er met het hoofd van Eva Koreman gebeurd?

Op een nieuwe foto van Eva Koreman herkennen we de radio-dj helemaal niet meer. We zouden haar bijna een berichtje sturen om te vragen of alles oke is...

Marieke Elsinga deelt zielige foto met boze poes

Marieke Elsinga heeft het maar zwaar. De presentatrice moet vanuit huis radio maken met een erg chagrijnige kat op schoot. 

Celine Huijsmans laat volgers schrikken met gewaagde foto op strand

Celine Huijsmans maakt gewaagde foto's op het strand. En dat is best gevaarlijk, aangezien ze bijna de zee in waait. 

Foto: Annemieke Schollaardt geniet intens tijdens favoriete nummer van Top 2000

Annemieke Schollaardt gaat harder, better, faster, stronger tijdens de Top 2000. Als een van haar favoriete nummers op komt, geniet ze intens. 

Foto: Davina Michelle overdrijft op onzichtbaar optreden bij Radio 538

Davina Michelle is een geweldige zangeres. Dat komt omdat ze zich altijd volledig inzet. Al mag het soms een tandje minder. 

Shelley Vol van OG3NE berijdt beest in superstrakke broek

Shelley Vol trekt weer sinds tijden de aandacht. Het stille lid van OG3NE heeft een leuke foto waarin ze laat zien hoe goed ze kan rijden. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich opsluiten met groep gretige mannen

Marieke Elsinga laat zich vrijwillig opsluiten met een groep gretige mannen voor de Q-escape room. Dat kan alleen maar goed gaan. 

Foto: Marieke Elsinga knalt uit sportkleding tijdens ultieme workout

De zwaarste week van het jaar breekt aan voor Marieke Elsinga. Geen wonder dat de radio-dj heel snel nog even de sportschool induikt. Daar gaat Marieke zó tekeer, dat we vrezen voor haar kleding...