Disney Plus

Mannenzaken.nl > Entertainment > Disney Plus

Streamingservice Disney Plus

Wie is er niet groot geworden met de films van Disney? Het is één van de grootste bedrijven in het filmlandschap. Hoewel Disney bij veel mensen vooral herinneringen zal oproepen aan de animatiefilms zoals Sneeuwwitje en The Lion King, omvat het bedrijf veel meer dan dat. Daarom besloot Disney een eigen streamingdienst te beginnen. In een paar jaar rolde het bedrijf deze wereldwijd uit. Sinds 2019 is Disney Plus in Nederland beschikbaar. In de afgelopen jaren won de service flink aan populariteit. In totaal heeft Disney Plus inmiddels meer dan 125 miljoen abonnees.

Disney Plus aanbiedingen en abonnementskosten

Een abonnement op Disney Plus kost per maand €10.99 of €109,99 per jaar. In tegenstelling tot andere streamingdiensten, heeft Disney maar één type abonnement. Hiermee kun je alle titels in de hoogste kwaliteit zien en downloaden zodat je het kan bekijken waar en wanneer je wil. Met één abonnement kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd van het aanbod van Disney Plus genieten.

Disney Plus aanbod

Met Disney Plus heb je onbeperkt toegang tot alle Disney films zoals Frozen of Toy Story. Maar naast animatiefilms heeft Disney nog veel meer te bieden. Zo is Marvel Cinematic Universe ook onderdeel van Disney. Dit betekent dat je favoriete superheldenfilms zoals Spider-Man en The Avengers. Ook de films en nieuwe series van Star Wars zijn bij de dienst te zien. Houd je meer van volwassen animatieseries? Dan zit je bij Disney Plus goed. Onder andere The Simpsons en Family Guy zijn te zien via het platform in de categorie Star, waarin veelal 16+ titels te vinden zijn. Disney filmde een jaar lang voetbalclub Feyenoord voor de documentaire Dat ene woord - Feyenoord. In deze serie krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de Rotterdamse voetbalclub.

De beste films en series op Disney Plus

Disney is constant bezig om het aanbod op hun streamingdienst actueel en interessant te houden. Hiervoor voegen ze constant nieuwe titelt toe die je met je abonnement kan bekijken. Wil jij nou zeker zijn dat je absoluut niks mist? Op onze website vind je regelmatig een selectie van de beste films en series die er aan zitten te komen. Daarnaast lichten we soms een titel uit, waardoor jij erachter kan komen of het wat voor jou is. Dus als je het maximale uit je abonnement wil halen, moet je onze website zeker in de gaten blijven houden. Bekijk onderaan deze pagina het laatste nieuws over Disney Plus en hun aanbod.

Nieuws over Netflix

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...

Tina Nijkamp wijst nieuwe publiekslieveling aan: ‘Hij is de Ruben Nicolai van de NOS’

Sjoerd van Ramshorst krijgt flinke complimenten van Tina Nijkamp. Ze vergelijkt de NOS-presentator zelfs met Ruben Nicolai...

Video: Scheidsrechter Bas Nijhuis verklapt per ongeluk politieke voorkeur tijdens Vandaag Inside

Hij vertelde al dat hij soms na wedstrijden moet rennen voor boze supporters, dus dan is het niet handig als hij óók nog zegt op welke partij hij stemt...

Video: Özcan Akyol onthult eindelijk inhoud van filmpje agressieve Matthijs van Nieuwkerk

Özcan Akyol ook wel bekend als Eus, geeft eindelijk duidelijkheid! Hij werkte jarenlang samen met Matthijs van Nieuwkerk, en weet dus precies wat er in het veelbesproken 'agressieve filmpje' van de presentator gebeurt...

Foto: Nikkie Plessen gooit beentjes in de lucht in kort rokje

De prachtige Nikkie Plessen maakt zichzelf extra populair bij haar volgers . Met deze kledingkeuze laat ze niks aan de verbeelding over!

Foto: Prachtige Puck Moonen laat inhoud van haar jurkje bijna buitenboord vallen

Puck Moonen heeft een ongelooflijk mooi jurkje aangetrokken voor haar nieuwste foto. En daar ziet ze er toch een partij goed uit.