Disney Plus

Mannenzaken.nl > Entertainment > Disney Plus

Streamingservice Disney Plus

Wie is er niet groot geworden met de films van Disney? Het is één van de grootste bedrijven in het filmlandschap. Hoewel Disney bij veel mensen vooral herinneringen zal oproepen aan de animatiefilms zoals Sneeuwwitje en The Lion King, omvat het bedrijf veel meer dan dat. Daarom besloot Disney een eigen streamingdienst te beginnen. In een paar jaar rolde het bedrijf deze wereldwijd uit. Sinds 2019 is Disney Plus in Nederland beschikbaar. In de afgelopen jaren won de service flink aan populariteit. In totaal heeft Disney Plus inmiddels meer dan 125 miljoen abonnees.

Disney Plus aanbiedingen en abonnementskosten

Een abonnement op Disney Plus kost per maand €8.99. Als je zeker bent dat je de dienst langer wil afnemen, kun je gebruik maken van de aanbieding die Disney je geeft. Voor een abonnement van één jaar betaal je maar €89.90, wat je twee maanden aan kosten bespaard. In tegenstelling tot andere streamingdiensten, heeft Disney maar één type abonnement. Hiermee kun je alle titels in de hoogste kwaliteit zien en downloaden zodat je het kan bekijken waar en wanneer je wil. Met één abonnement kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd van het aanbod van Disney Plus genieten.

Disney Plus aanbod

Met Disney Plus heb je onbeperkt toegang tot alle Disney films zoals Frozen of Toy Story. Maar naast animatiefilms heeft Disney nog veel meer te bieden. Zo is Marvel Cinematic Universe ook onderdeel van Disney. Dit betekent dat je favoriete superheldenfilms zoals Spider-Man en The Avengers. Ook de films en nieuwe series van Star Wars zijn bij de dienst te zien. Houd je meer van volwassen animatieseries? Dan zit je bij Disney Plus goed. Onder andere The Simpsons en Family Guy zijn te zien via het platform in de categorie Star, waarin veelal 16+ titels te vinden zijn. Disney filmde een jaar lang voetbalclub Feyenoord voor de documentaire Dat ene woord - Feyenoord. In deze serie krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de Rotterdamse voetbalclub.

De beste films en series op Disney Plus

Disney is constant bezig om het aanbod op hun streamingdienst actueel en interessant te houden. Hiervoor voegen ze constant nieuwe titelt toe die je met je abonnement kan bekijken. Wil jij nou zeker zijn dat je absoluut niks mist? Op onze website vind je regelmatig een selectie van de beste films en series die er aan zitten te komen. Daarnaast lichten we soms een titel uit, waardoor jij erachter kan komen of het wat voor jou is. Dus als je het maximale uit je abonnement wil halen, moet je onze website zeker in de gaten blijven houden. Bekijk onderaan deze pagina het laatste nieuws over Disney Plus en hun aanbod.

Nieuws over Netflix

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!

Naomy van Beem laat met deze foto zien waarom Rico Verhoeven een mazzelaar is

Rico Verhoeven moet haast wel een gelukkig man zijn. Niet vanwege zijn nieuwe film die in première gaat, maar vanwege de knappe Naomy van Beem. 

Foto: Antoinette de Jong neemt enorm risico met kort rokje op winderige plek

Antoinette de Jong heeft een leuke nieuwe foto geplaatst. Ze staat daarvoor alleen wel op een gevaarlijke plek.