Roos Reedijk

Presentatrice Roos Reedijk

Roos Reedijk is een interieurstyliste en presentatrice. Ze is geboren in 1976 en is momenteel dus 46 jaar oud. Ze woont in Muiderberg, in Het Gooi, waar ze ook haar eigen kantoortje heeft om te werken aan interieur projecten. Roos heeft een opleiding Communicatie & Management afgerond aan het Hogere Europese Beroepen Opleiding (HEBO). Hierna is de blondine begonnen aan een lange carrière in de modewereld. Zeventien jaar lang is ze werkzaam geweest in de modebranche, maar merkte dat er toch iets anders begon te jeuken. Ze wilde steeds liever de interieur kant op en heeft uiteindelijk besloten om een opleiding te volgen in die richting en heeft daarmee haar eigen bedrijf, RR INTERIOR opgezet. Het bedrijf is een adviesbureau voor interieurdesign en -ontwerp, styling, kleuradvies en bouwbegeleiding. Samen met haar team helpt ze haar klanten met een fijnere en mooiere woonomgeving die precies bij de klant past. Hoeveel zoiets dan kost, hangt af van een eigen budget en het pakket dat je kiest. Een concrete prijs spreek je dus pas af bij contact met Roos.

Roos Reedijk Kopen Zonder Kijken

Sinds een aantal seizoenen, is Roos Reedijk de interieurstyliste van het RTL programma Kopen Zonder Kijken. In het programma gaan stellen de uitdaging aan om een huis te laten kopen door het team op basis van hun wensen en eisen. Wanneer het huis is aangekocht gaat Bob Sikkens aan de slag met de indeling en verbouwing. Daarna is het de beurt aan Roos Reedijk om het hele huis prachtig in te richten naar de smaak van de deelnemers. Hier is Roos vooral bekend van geworden. Daarnaast heeft ze heel wat bekendheid opgebouwd door haar opvallende stem. Er zijn zelfs video’s van acteurs die haar nadoen. Gelukkig kan de styliste hier om lachen en probeert ze vooral te focussen op de positieve berichten die ze krijgt.

Roos Reedijk relatie, vriend en kinderen

Ondanks dat veel mensen ontzettende kritiek hebben op de stem van Roos Reedijk, zijn de meningen daar toch duidelijk over verdeeld. Waar de een het misschien helemaal niet aantrekkelijk vindt, zijn er toch zeker wel mannen die er zeker geen probleem mee hebben. Roos is dan ook gelukkig getrouwd met haar man Wicher Vrolijk. Wicher is 44 jaar oud. In 2015 trouwde het stel in Corsica. Tijdens de bruiloft had de blondine een prachtige, witte jurk aan én een bloemenkrans op haar hoofd. Ook Wicher had zich in het wit gekleed. Het leek wel een sprookje. Wicher is de directeur van het bedrijf dat Kopen Zonder Kijken maakt en om die reden had Roos bijna niet meegedaan aan het programma dat haar zoveel bekendheid heeft gegeven. Samen heeft het stel twee prachtige kinderen. Loef, hun zoon van 12 en Bien, hun dochtertje van 9. Het gezin van Roos is regelmatig te zien op haar sociale media.

Nieuws

Stylist Roos Reedijk deelt lekkere video als afsluiter Kopen Zonder Kijken

De prachtige styliste Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken sluit het seizoen van het populaire programma in stijl af.

Video: Roos Reedijk van Kopen zonder Kijken aangevallen na misstap in kledingkast

Roos Reedijk is de laatste tijd veel lastig gevallen om een grappig bedoeld momentje in Kopen zonder Kijken. Praat ze het toch weer goed?

Foto: Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken lastiggevallen door bekende fan

Roos Reedijk is dé interieurstyliste van Nederland. Doordat Roos altijd als styliste wordt ingezet tijdens het mega populaire programma Kopen Zonder Kijken heeft de blondine nu duizenden fans. Eén van haar grootste fans is deze Bekende Nederlander..

Stylist Roos Reedijk keert terug in nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken

Het vierde seizoen van Kopen Zonder Kijken gaat vandaag (maandag 30 augustus) weer van start. Ook interieurstyliste Roos Reedijk zal dit seizoen weer te zien zijn in het hoog scorende woonprogramma.

Stylist Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken zorgt voor ophef

Roos Reedijk, de blonde stylist van RTL-programma Kopen Zonder Kijken doet ook gewoon maar haar werk. Waarom ergert de kijker zich dan toch soms groen en geel aan deze opvallende vrouw?

Profiel

Geboortedatum: 1976
Sterrenbeeld: Onbekend
Afkomst: Zwolle
Woonplaats: Muiderberg
Relatie: Ja, met Wicher Vrolijk Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Roos is @roos_reedijk

Foto's