Videoland

Het was een kwestie van tijd voor de eerste serieuze Nederlandse concurrent van Netflix op zou staan. Het werd Videoland, een merknaam die je in een ver verleden misschien nog kent als videotheek. Stiekem is Videoland nog steeds een soort videotheek, al hoef je er niet meer voor van je bank te komen. Hoewel we die grote plastic videoband-doosjes stiekem best een beetje missen, is het ‘nieuwe’ Videoland de beste optie voor wie van Nederlandse tv houdt, maar ook soms een internationale topfilm- of serie wil kijken. Hits als The Bachelorette, Temptation Island en Mocro Maffia zijn allemaal exclusief te bekijken op Videoland, waardoor het soms veel meer voelt als een zeer toffe extra tv-zender dan een streaming service!

Nieuws over videoland

De 7 meest opvallende weetjes over actrice Ortál Vriend

Flikken Rotterdam, De Verraders, Mocro Maffia; Ortál Vriend is genoeg te zien op tv. Toch lijken weinig mensen deze prachtige verschijning écht te kennen. Dit wist je nog niet over deze Israëlisch-Nederlandse actrice...

Froukje de Both kruipt bij je in bed op fijne foto

Froukje de Both leeft een mooi leven. Zo kan ze de hele dag bij mensen in bed kruipen. Dat is nu precies wat de knappe presentatrice doet.

Video: Froukje de Both valt bijna overboord op cruiseschip

Froukje de Both dobbert momenteel in het midden van de oceaan. Zeebenen heeft de presentatrice al, maar op zo'n cruiseschip zit het gevaar in een klein hoekje...

HBO Max gelanceerd: je kunt nu eindelijk deze serie in Nederland kijken

De streamingsdiensten vliegen je om je oren tegenwoordig en naast Netflix, Videoland en nog veel meer komt er nóg een streamingservice bij. HBO Max is vanaf 8 maart beschikbaar in Nederland.

Video: Aandachtseisende Romy uit The Bachelor valt bij niemand in de smaak

The Bachelor met Thomas van der Vlugt is al een tijdje bezig en Thomas lijkt er nog niet uit te zijn met welke dame hij het liefst naar huis gaat. Wat hij wél zeker weet, is dat het niet Romy is. Zijn blik in een gesprek met Romy zegt alles...

Foto: Thomas van der Vlugt heeft in The Bachelor stiekem al voor deze vrouw gekozen

De strijd om de meest begeerde bachelor van Nederland is opnieuw uitgebarsten. Thomas van der Vlugt, bekend van StukTV, wordt overrompeld door al het vrouwelijk schoon dat zijn kant op komt. Maar er is nu al duidelijk welke deelneemster zijn hart heeft veroverd.

Deze mooie vrouw is enige lichtpuntje in donkere periode voor Marco Borsato

Het zit ook allemaal niet mee voor Marco Borsato met alle geruchten. Gelukkig kan hij nog wel uitkijken naar zijn dochters GTST debuut.

Britte Lagcher bedriegt vriend op heftige Expeditie Robinson foto

Actrice Britte Lagcher kun je blijkbaar niet op haar mooie blauwe ogen geloven. Ze heeft een goede vriend keihard bedrogen bij Expeditie Robinson.