Videoland

Videoland is dé streamingservice van RTL. Videoland begon ooit als een winkelketen van videotheken. Sinds 2010 bestaat Videoland als video-on-demand service. In 2013 nam RTL de dienst over en kort daarna kwamen de programma’s van de RTL zenders op de streamingservice beschikbaar. Videoland heeft een eigen app die op telefoons, tablets en veel smart-tv’s geïnstalleerd kan worden. Daarnaast kun je ook altijd nog via de website genieten van de content.

Videoland abonnement kosten

Bij het afsluiten van een abonnement bij Videoland heb je drie verschillende keuzes. Je kunt het Basis pakket nemen, voor €4.99 per maand. Je hebt dan onbeperkt toegang tot alle titels van de service, maar je krijgt wel reclames tijdens het kijken. Daarnaast kun je maar op één scherm tegelijk kijken en is het downloaden van series en films niet beschikbaar. Kies je voor het Plus abonnement, dan kijk je zonder reclames, kun je op twee schermen tegelijk kijken en kan je van tevoren je series en films downloaden zodat je waar en wanneer je wilt kan kijken. Is twee schermen tegelijk niet genoeg, bijvoorbeeld omdat het hele gezin van de titels van Videoland geniet? Dan kun je kiezen voor het Premium abonnement, waarbij op tot vier schermen tegelijk gestreamd kan worden.

Videoland aanbod

Aangezien Videoland de streamingservice van RTL is, zijn veel van de shows en films die je kan kijken van RTL. Het is echter niet zo dat er geen voordeel zit aan het kijken via Videoland in plaats van via je televisie. De reclameonderbrekingen zijn afwezig of een stuk korter en via Videoland is het altijd mogelijk om gemiste afleveringen terug te kijken. Je kan zelfs bekende RTL programma’s zoals Holland’s Next Top Model of Expeditie Robinson vooruit kijken. Houd je dus niet van wachten tot je favoriete serie weer op TV is? Dan is Videoland echt iets voor jou. Videoland maakt ook exclusieve documentaires over bekende Nederlanders. In 2020 ging één van deze documentaires over Famke Louise en voor André Hazes Jr. staat er nog één op de planning. Ook kun je altijd live kijken naar de RTL zenders. Naast het aanbod van RTL zelf heeft Videoland ook een ruim assortiment aan films en series van andere makers. Veel Nederlandse films zijn enkel bij Videoland te zien, maar ook bekende blockbusters kun je bij de streamingservice bekijken.

Nieuws over videoland

Video: Froukje de Both doet opvallende uitspraak in WIDM-fragment

Een opvallende uitspraak van Froukje de Both krijgt online veel aandacht. Heeft Froukje zich nu al onthult als de Mol?

Foto: Voormalig Ex on the Beach-deelneemster Lie Meurs draagt wel héél kort topje

Lie Meurs is een prachtige Vlaamse vrouw. Ze verscheen in Ex on the Beach en Ex on the Beach Double Dutch. Nu plaatst ze megapikante foto's op haar Instagram... Dit wil je zien!

Bachelorette Sylvia Geersen maakt mannen wild met deze foto

Als de nieuwe Bachelorette is het aan Sylvie Geersen om een groep single mannen helemaal gek te maken. Met deze foto deelt ze alvast een voorproefje...

Foto: Monica Geuze deelt wilde foto achter de schermen bij De Bachelorette

Monica Geuze mag voor opnames van het nieuwe seizoen van De Bachelorette naar Zuid-Afrika toe. Het gaat er erg wild aan toe achter de schermen, en het lijkt erop dat Monica het er zelf ook flink van aan het nemen is!

Foto: Bachelorette Sylvia Geersen heeft de liefde al gevonden

Nu Sylvie Geersen meedoet aan The Bachelorette, is het de bedoeling dat ze de liefde vindt tijdens de opnames. Toch blijkt uit deze foto dat ze haar grote liefde stiekem al gevonden heeft!

Video: Froukje de Both verwent Jim Bakkum op haar knieën in de keuken

Froukje de Both is een ontzettend lieve vrouw. Zo lief zelfs, dat ze haar gast, Jim Bakkum, even goed weet te verwennen... Froukje was toch zo gelukkig met haar vriend?

Wow: Froukje de Both stiekem vanuit de lucht gefilmd tijdens zonnebaden

Froukje de Both kennen we denk ik allemaal vooral van haar presentatrice rol in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Wanneer ze met vakantie is, wordt ze dan ook wel eens herkend, maar deze video ging misschien iets te ver...

Video: Gaby Blaaser beleeft kreunend hoogtepunt op vliegveld

Video: Gaby Blaaser beleeft kreunend hoogtepunt op vliegveld