Videoland

Het was een kwestie van tijd voor de eerste serieuze Nederlandse concurrent van Netflix op zou staan. Het werd Videoland, een merknaam die je in een ver verleden misschien nog kent als videotheek. Stiekem is Videoland nog steeds een soort videotheek, al hoef je er niet meer voor van je bank te komen. Hoewel we die grote plastic videoband-doosjes stiekem best een beetje missen, is het ‘nieuwe’ Videoland de beste optie voor wie van Nederlandse tv houdt, maar ook soms een internationale topfilm- of serie wil kijken. Hits als The Bachelorette, Temptation Island en Mocro Maffia zijn allemaal exclusief te bekijken op Videoland, waardoor het soms veel meer voelt als een zeer toffe extra tv-zender dan een streaming service!

Nieuws over videoland

Deze mooie vrouw is enige lichtpuntje in donkere periode voor Marco Borsato

Het zit ook allemaal niet mee voor Marco Borsato met alle geruchten. Gelukkig kan hij nog wel uitkijken naar zijn dochters GTST debuut.

Britte Lagcher bedriegt vriend op heftige Expeditie Robinson foto

Actrice Britte Lagcher kun je blijkbaar niet op haar mooie blauwe ogen geloven. Ze heeft een goede vriend keihard bedrogen bij Expeditie Robinson.

Deze schitterende foto van Monica Geuze moet je gezien hebben

Hoewel er behoorlijk wat foto's van vlogger Monica Geuze zijn is dit far out de mooiste. Door deze foto van Monica krijgen we weer zin in de zomer!

Dit wist je nog niet over actrice Bracha van Doesburgh

Een van de leukste actrices van Nederland gaat nog steeds als een speer!

Dit is waarom Julia Sinning de leukste The Bachelor-kandidaat is

Groningse Julia heeft een 'speels' geheimpje...

Holly Mae Brood steelt de show bij Love Island met oogverblindende outfit

De temperaturen op Love Island lopen hoog op. Logisch dus dat Holly Mae Brood steeds minder kleding tot haar beschikking krijgt!

Holly Mae Brood zorgt voor hoogtepunt bij Love Island-deelnemer Rosa Mol

Presentatrice Holly Mae Brood bouwt de spanning op. Deelnemer Rosa Mol stort bijna in, maar kan uiteindelijk lachen...

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Sommige actrices mogen gewoon niet in de vergetelheid terechtkomen. Hoewel Georgina Verbaan tegenwoordig niet heel vaak in beeld komt, gaat het beter dan ooit met haar!