Films

We gaan met z’n allen nog steeds ontzettend graag naar de bioscoop, maar toch heeft Netflix, Videoland, Amazon Prime en Disney+ het ‘good old’ filmtheater van de eerste plek gestoten als het gaat om een gezellig filmavondje. Je eigen snacks op je eigen bank, kijkend naar je eigen tv is voor velen dé manier om tegenwoordig zelfs de allernieuwste bioscoopfilms te zien. Toch gaan we voor de échte popcornfilms als een nieuwe Star Wars of Marvel-film toch nog best graag even naar de bios. Er zijn weinig thuisinstallaties die op kunnen boksen tegen de schermgrootte en audio-opstelling van een filmhuis of bioscoop. Stiekem is het ook gewoon nog steeds een uitstekende bestemming voor een lui date-avondje.

Nieuws over films

Elise Schaap laat Frank Lammers blozen met extreem flexibele pose (Video)

Elise Schaap laat medespeler Frank Lammers heel hard blozen door een fotoshoot met een wel erg flexibele pose...

Amazon Prime verrast abonnees met krankzinnige 66% prijsstijging

Nederlandse abonnees van streamingsdienst Amazon Prime krijgen een bittere pil te slikken: de kosten gaan flink omhoog.

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Beeldschone Morfydd Clark (Galadriel) is grootste hoogtepunt van LOTR Rings of Power

Lord of the Rings is terug met The Rings of Power! Tijdens de casting waren ze in vorm, want Morfydd Clark mag er zeker zijn!

Video: Eerste trailer Lord of the Rings-serie op Amazon Prime zorgt voor enorme ophef

Het is bijna zover! De nieuwe serie van The Lord of the Rings komt binnenkort uit op Amazon Prime, maar zorgt nu al voor veel ophef. 

Deze foto’s bewijzen dat Amber Heard ook een mooie kant heeft

Het nieuws staat vol met de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp. Eerst leek iedereen vooral op te komen voor Amber maar het tij is inmiddels gekeerd. De actrice wordt op het internet op elke mogelijke manier belachelijk gemaakt. Wat veel mensen vergeten, is dat Amber - als je goed zoekt - toch mooie kanten heeft...

Emma Heesters wordt opgeroepen voor The Streamers in deze briljante video

Je hebt er lang om moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. niet alleen zijn The Streamers terug, maar ze hebben een bijzonder nieuw lid.

Foto: Elise Schaap laat zich van mooiste kant zien in Undercover op Netflix

Elise Schaap behoort tot de absolute  top van de Nederlandse acteurswereld. In de Netflix serie Undercover laat ze zich van haar beste kant zien.