Films

We gaan met z’n allen nog steeds ontzettend graag naar de bioscoop, maar toch heeft Netflix, Videoland, Amazon Prime en Disney+ het ‘good old’ filmtheater van de eerste plek gestoten als het gaat om een gezellig filmavondje. Je eigen snacks op je eigen bank, kijkend naar je eigen tv is voor velen dé manier om tegenwoordig zelfs de allernieuwste bioscoopfilms te zien. Toch gaan we voor de échte popcornfilms als een nieuwe Star Wars of Marvel-film toch nog best graag even naar de bios. Er zijn weinig thuisinstallaties die op kunnen boksen tegen de schermgrootte en audio-opstelling van een filmhuis of bioscoop. Stiekem is het ook gewoon nog steeds een uitstekende bestemming voor een lui date-avondje.

Nieuws over films

Emma Heesters wordt opgeroepen voor The Streamers in deze briljante video

Je hebt er lang om moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. niet alleen zijn The Streamers terug, maar ze hebben een bijzonder nieuw lid.

Foto: Elise Schaap laat zich van mooiste kant zien in Undercover op Netflix

Elise Schaap behoort tot de absolute  top van de Nederlandse acteurswereld. In de Netflix serie Undercover laat ze zich van haar beste kant zien. 

Deze foto van actrice HoYeon Jung verklaart het grote succes van Squid Game op Netflix

Squidgame is de nieuwe sensatie op Netflix. En dat grote succes heeft alles te maken met actrice HoYeon Jung.

Eva van de Wijdeven maakt verpletterende indruk bij Expeditie Robinson

Actrice Eva van de Wijdeven maakt een verpletterende indruk in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Marvel’s Hayley Atwell speelt Lara Croft in Netflix serie Tomb Raider

Netflix animaties doen het heel goed. Na het succes van de Witcher film, Nightmare of the Wolf, komt Netflix nu met een Tomb Raider film. En Marvel chick Hayley Atwell is de stem van Lara Croft!

Gone for Good is de nieuwe sensatie serie op Netflix

Het is nog even wachten op La Casa de Papel en Stranger Things, maar ondertussen kan je genieten van de spannende Netflix thriller Gone for Good.

Schreeuwende Dick Advocaat in eerste beelden Feyenoord documentaire

De allereerste beelden van de Feyenoord documentaire Dat Ene Woord zijn vrijgegeven. En daarop is vooral een emotionele Dick Advocaat te zien. 

EK 2021: Alles wat je als Oranje-fan moet weten

Wanneer speelt Oranje op het EK 2021? Op welke zender doet Hélène Hendriks de voorbeschouwing? Waar scoor je net zo'n Oranje-outfit als Rafael van der Vaart? Zó bereid je jezelf voor op het Europees Kampioenschap!