Muziek

Over smaak valt niet te twisten. Daarom bestaan er ontelbaar muziekgenres. Toch zijn we in Nederland vooral goed in het maken van verschrikkelijk populaire meezingers. Laat een buitenlander een filmpje zien van dertigduizend mensen die zich suf staan te springen op muziek van Snollebollekes, en ze zullen zich afvragen wat ze daar in Nederland allemaal gebruiken. De waarheid is dat we lang niet allemaal blij worden van ‘naar links, naar rechts’. Er zit een hoop tussen zulke deuntjes en super serieuze klassieke stukken. Een Eurovisie Songfestival-overwinning bijvoorbeeld. Of de opkomst van beeldschone Nederlandse artiesten als Maan de Steenwinkel en Emma Heesters, of bijvoorbeeld een nieuw seizoen van The Voice of Holland.

Nieuws over muziek

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Lisa Vol van OG3NE deelt privé kiekje in badkamer

Lisa Vol verleidt haar volgers met een wel héél spannend kiekje vanuit de badkamer. De blondine sluit haar ogen voor dit spannende plaatje..

Video: Jarige Roxeanne Hazes trakteert volgers op heerlijke onverwachte verrassing

Roxeanne Hazes is 30 jaar geworden! En om dit te vieren, heeft ze zangeres een aangename verrassing klaarstaan voor haar volgers..

Foto: André Hazes dumpt Monique en gaat voor nieuwe dame

Het houdt maar niet op met Dre'tje Junior. Hij lijkt niet te kunnen kiezen als het gaat om de dames. Wat hij nou weer voor elkaar heeft gekregen slaat echt alles.

Wow: Met zulke foto’s hoeft Demi de Boer niet lang op zoek naar nieuwe man

Er is al eventjes 'trouble in paradise' tussen Demi de Boer en Ronnie Flex. De blondine hoeft echter niet te vrezen. Met deze prachtige...

Video: Beeldschone Top 2000 DJ Annemieke Schollaardt speelt met flinke ballen in de studio

De Top 2000 is weer in volle gang en dat gaat samen met een hoop gekkigheid in de studio. DJ Annemieke Schollaardt laat zich in deze video helemaal gaan!

Foto: Annemieke Schollaardt laat collega tijdens Top 2000 in enorme ballonen knijpen

Radio dj Annemieke Schollaardt mag dit jaar weer de Top 2000 presenteren en pakt helemaal uit. Ze laat haar collega zelfs knijpen in haar enorme ballonnen tijdens de uitzending!

Foto: Topmodel neemt wraak op Martin Garrix na vreemdgaan

Martin Garrix is tijdens zijn relatie met Charelle Schriek meerdere malen vreemdgegaan. Nu neemt het topmodel eindelijk wraak op de DJ.