Muziek

Over smaak valt niet te twisten. Daarom bestaan er ontelbaar muziekgenres. Toch zijn we in Nederland vooral goed in het maken van verschrikkelijk populaire meezingers. Laat een buitenlander een filmpje zien van dertigduizend mensen die zich suf staan te springen op muziek van Snollebollekes, en ze zullen zich afvragen wat ze daar in Nederland allemaal gebruiken. De waarheid is dat we lang niet allemaal blij worden van ‘naar links, naar rechts’. Er zit een hoop tussen zulke deuntjes en super serieuze klassieke stukken. Een Eurovisie Songfestival-overwinning bijvoorbeeld. Of de opkomst van beeldschone Nederlandse artiesten als Maan de Steenwinkel en Emma Heesters, of bijvoorbeeld een nieuw seizoen van The Voice of Holland.

Nieuws over muziek

Gaat beeldschone zangeres Karsu namens Nederland naar Eurovisie Songfestival 2024?

De geruchten gaan dat de beeldschone zangers Karsu ons land gaat vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival dit jaar...

Armin van Buuren bedenkt grootste hit van het jaar tijdens ontbijt (video)

Armin van Buuren verrast vriend en vijand: de grootste hit van het jaar ontstaat niet in een luxe studio, maar aan de keukentafel.

Nick Schilder biecht trauma op na 17 jaar duetten met Simon: ‘helemaal klaar ermee’

Nick Schilder biecht na zeventien jaar op dat hij een trauma heeft overgehouden aan het zingen van duetten met Simon Keizer.

Meer ellende voor Jada Borsato: relatie met vriend lijkt voorbij

Jada Borsato heeft nog meer problemen dan alleen het drama rondom haar vader. Zo lijkt het over en klaar met de brunette haar relatie.

Zangeres Numidia bereidt zich al voor op deelname Eurovisie Songfestival 2024

Om Numidia op het podium van Eurivisie Songfestival te zien is natuurlijk de droom van iedere fan. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn! 

Frans Bauer start “Juice war” tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes

Het is nog lang niet klaar in de oorlog tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer. Deze keer staat Frans Bauer in de hoofdrol.

Douwe Bob zegt ‘ja’ tegen biertje om 8 uur ’s ochtends: ‘Drank is mijn valkuil’

Douwe Bob heeft een openhartig interview gegeven waarin hij duidelijk terugkijkt op zijn acties uit het verleden. En daar heeft hij een beetje spijt van. 

Video: Davina Michelle geeft eindelijk uitsluitsel over deelname Songfestival bij Casa Di Beau

Davina Michelle heeft eindelijk duidelijkheid verschaft over haar mogelijke deelname aan het Eurovisie Songfestival van 2024!