Muziek

Over smaak valt niet te twisten. Daarom bestaan er ontelbaar muziekgenres. Toch zijn we in Nederland vooral goed in het maken van verschrikkelijk populaire meezingers. Laat een buitenlander een filmpje zien van dertigduizend mensen die zich suf staan te springen op muziek van Snollebollekes, en ze zullen zich afvragen wat ze daar in Nederland allemaal gebruiken. De waarheid is dat we lang niet allemaal blij worden van ‘naar links, naar rechts’. Er zit een hoop tussen zulke deuntjes en super serieuze klassieke stukken. Een Eurovisie Songfestival-overwinning bijvoorbeeld. Of de opkomst van beeldschone Nederlandse artiesten als Maan de Steenwinkel en Emma Heesters, of bijvoorbeeld een nieuw seizoen van The Voice of Holland.

Nieuws over muziek

Video: Roxeanne Hazes is verantwoordelijk voor eerste huilbui bij Beste Zangers

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers staat weer voor de deur. De show zorgt vaak voor oncontroleerbare emoties en bij Roxeanne Hazes is het meteen de eerste aflevering raak!

Video: Kelly Piquet geniet intens van andere Nederlandse man

Kelly Piquet lijkt helemaal in de ban te zijn van een beroemde Nederlander. Moet Max Verstappen zich al zorgen gaan maken?

Suzan & Freek delen veelzeggende foto na gerucht over open relatie

Suzan en Freek zorgde de afgelopen week voor flink wat opschudding, maar lijken nu alle geruchten uit de lucht te helpen. 

Foto: Simon Keizer ging non-stop vreemd met vrouwen via webcamsite

"Elke keer weer een ander en mij doet het pijn". Het is een deel van de songtekst van een lied van Nick & Simon. Maar nu is het Simon die zijn vrouw pijn gedaan heeft. Dat deed hij bovendien meer dan één keer!

Wat: Suzan & Freek hebben open relatie na avontuurtje in bezemkast met Maan

Geen wonder dat Freek van Suzan altijd zo'n enorme grijns op z'n gezicht heeft! Vlak nadat het beroemde zich verloofd heeft, blijken ze ineens een open relatie te hebben!

Foto: ‘Verwarde’ Ali B loopt als een zombie door Disneyland

Juicechannel is weer lekker bezig. De laatste partij roddels heeft betrekking op niemand minder dan Ali B. De rapper ziet er uit als een zombie. 

Foto: Suzan van Freek doet Zwarte Cross in piepklein topje

Suzan Stortelder, de wederhelft van Freek uit het duo Suzan en Freek, liep over de Zwarte Cross in een piepklein topje. 

Foto: Nederlandse Julia van K3 gaat vreemd met bekende Belg

De K3'tjes lijken altijd heel erg lief en onschuldig. Toch is het nieuwste K3'tje Julia Boschman niet zo lief als dat ze lijkt. Er duiken verhalen op over Julia en een bekende Belg die niet al te best zijn..